Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου Ανδρών-Γυναικών στην Γκουανκζού, έχει «μαγνητίσει» τα βλέμματα, με τους κορυφαίους αθλητές να δίνουν το «παρών» στη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς.

Στην Κλασσική Κολύμβηση, η Ελληνική αποστολή απαρτίζεται από σπουδαίους και ταλαντούχους αθλητές, που θέλουν να διακριθούν, γεμίζοντας το «βιογραφικό» τους με διεθνείς επιτυχίες.

Ο Ανδρέας Βαζαίος προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά με συμμετοχές σε αγώνες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας θα λάβει μέρος στα 200μ μικτή ατομική, τα 100μ πεταλούδα και τα 4Χ100μ ελεύθερο.

Ο προπονητής του, Αλέξανδρος Νικολόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αναφέροντας τα εξής: «Ο Ανδρέας επέστρεψε από την Αμερική στα τέλη του Μαΐου, συμμετείχε στο μίτινγκ του «Mare Nostrum» και είναι γεμάτος από συμμετοχές, αλλά και κούραση. Η βδομάδα της προετοιμασίας που κάναμε στο Σαμπαντέλ τον βοήθησε πολύ, ώστε να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και να είναι στο 100%. Το τελευταίο στάδιο του φορμαρίσματος ξεκίνησε στη Νότιο Κορέα, δυστυχώς χωρίς εμένα. Είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να μην προετοιμάζεται με τον προπονητή του, όμως βρίσκονται δίπλα του πολλοί έμπειροι προπονητές, με τους οποίους συνεργάζεται άψογα. Στόχος του για το Παγκόσμιο είναι το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς παράλληλα και πρόκριση σε ημιτελικές και τελικές σειρές. Είχε μία αρκετά ανταγωνιστική χρονιά και είναι ένας αθλητής που τα δίνει όλα στην πισίνα».

Facebook Comments