Νίκολα Μοσκόφ στο #AQF24: «Μια φορά Πάνθηρας – για πάντα Πάνθηρας»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με κάθε επισημότητα επιστρέφει στον Πανιώνιο – όπως μοιράστηκε και ο ίδιος – ο Νίκολα Μοσκόφ! Έναν μόλις χρόνο μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του «Ιστορικού» με τον χαρισματικό σκόρερ από το Μαυροβούνιο, ο «μπομπέρ» του 2022 (πρώτος σκόρερ) επαναπατρίζεται στην Νέα Σμύρνη και ανυπομονεί να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό των «Πανθήρων». Ήδη πριν την έναρξη των πλέι-οφ, το Aquafeed24 είχε γνωστοποιήσει πως υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον για τον περιφερειακό της Στεάουα, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είχε επισημοποιηθεί, μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν για τον Πανιώνιο.

Μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Aquafeed24 με την πρώτη ευκαιρία, ο Νικολά Μοσκόφ μοιράστηκε το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο κινήθηκε η συμφωνία του με τον σύλλογο του Πανιωνίου, δηλώνοντας ξεκάθαρα την ετοιμότητα και τον ενθουσιασμό του για να ενισχύσει ξανά την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Μίλησα με τον σύλλογο και τον πρόεδρο όπου ήρθαμε σε μια συμφωνία πολύ γρήγορα, επειδή γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε κάνει καλά πράγματα στο παρελθόν! Φέτος η ομάδα θα κάνει ένα βήμα «πίσω» κι εγώ με την σειρά μου, επιστρέφω για να φτάσω τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει… και αυτό είναι ο τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος! Μια φορά Πάνθηρας, για πάντα Πάνθηρας! Ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί με τους φιλάθλους και να τους κάνουμε χαρούμενους»!

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA