Νικόλ Ελευθεριάδου: «Τόνωση ψυχολογική, πάθος για πρόκριση»!

by Aquafeed 24

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν εκ των πρωταγωνιστριών της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών στη μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της Ουγγαρίας (8-5) που την έφερε στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά και της δίνει ώθηση για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η νεαρή αθλήτρια μίλησε για τόνωση της ψυχολογίας της ομάδας και υπογράμμισε ότι είναι έτοιμες για τη συνέχεια του Προολυμπιακού:

«Σίγουρα, πρόκειται για μια σπουδαία νίκη (αυτή κόντρα στις Μαγυάρες) που μας δίνει τεράστια ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Η ομάδα έδειξε τη δυναμική της, την πολύ καλή εικόνα της, αυτή που δικαίως βγαίνει μετά τη μεθοδική δουλειά και τη σκληρή προπόνηση που κάναμε στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Συγκεντρωθήκαμε ιδιαιτέρως στην άμυνα ώστε να μη δεχτούμε γκολ. Η άμυνα λειτούργησε υποδειγματικά, αυτό μπλόκαρε την αντίπαλο Ουγγαρία και παράλληλα τα πήγαμε άψογα και επιθετικά.

Προφανώς και είμαστε παθιασμένες και έχουμε έλθει εδώ στην Τεργέστη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πρόκριση. Είναι η ευκαιρία μας.

Με την Ουγγαρία το ευχαριστηθήκαμε πολύ, παίξαμε η μία για την άλλη, όλα βγήκαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει.

Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, ξέρουμε και πιστεύουμε πλέον τις δυνάμεις μας. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντι σε μια καλή αντίπαλο, όπως θα είναι και η Ολλανδία στον ημιτελικό. Δεν είχαμε κάποια προτίμηση (σε σχέση με την Ιταλία που ήταν η άλλη πιθανή), αφού θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες – φαβορί του Προολυμπιακού είναι ισάξιες, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές (σ.σ. εννοεί Ιταλία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ελλάδα). Όποια κι αν ήταν, λοιπόν, η αντίπαλος, εμείς είμαστε προετοιμασμένες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA