Νικόλ Ελευθεριάδου: «Έχουμε μελετήσει όλες τις αντιπάλους»

by Aquafeed 24

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αφίχθηκε στη Βουδαπέστη όπου θα μετάσχει στο Final-4 της Euroleague. (30/4-1/5). Στον ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των Γυναικών, την Παρασκευή το μεσημέρι (13:00 ώρα Ελλάδας), οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική Ούιπεστ, ενώ εάν προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου (21:15), θα κληθεί να διεκδικήσει τον κορυφαίο ευρωπαϊκό τίτλο απέναντι είτε στη ρωσική Ουραλότσκα είτε την ουγγρική Ντουναϊσβάρος, που κοντράρονται στον άλλον ημιτελικό.

Εν όψει της νέας μεγάλης πρόκλησης του Ολυμπιακού, η διεθνής περιφερειακός του Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν ξεκάθαρη στις δηλώσεις της με την άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και έτοιμες για το Final-4. Επιτέλους έρχονται οι αγώνες που περιμέναμε και προετοιμαζόμασταν τόσο καιρό. Σίγουρα οι αντίπαλοι μας είναι πολύ καλές και έμπειρες ομάδες. Παρ’ όλα αυτά έχουμε δουλέψει και τις έχουμε μελετήσει και τις τρεις. Το πιο βασικό είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε ως το Final-4 μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και κυρίως να είμαστε όλοι υγιείς. Θέλουμε πάρα πολύ αυτό το ευρωπαϊκό και ελπίζω να δώσουμε και την χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μας στηρίζουν έστω και από μακριά φέτος».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA