Νικήτας Κόχειλας: «Σύντομα θα παρουσιαστούμε ιδιαίτερα βελτιωμένοι»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Το χθεσινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος είχε πολλά δυνατά παιχνίδια, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε, ήταν εκείνο που εξελίχθηκε σε θρίλερ ανάμεσα στον Εθνικό και την ΑΕΚ, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Το ethnikoswaterpolo.gr ήταν εκεί για άλλη μία φορά και μίλησε με τον έμπειρο παίκτη των «κυανόλευκων», Νικήτα Κόχειλα.

Ο πολίστας του Εθνικού Πειραιά, Νικήτας Κόχειλας μίλησε αποκλειστικά στο ethnikoswaterpolo.gr για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εξήγησε το που κρίθηκε κατά τη γνώμη του το παιχνίδι, για την αγωνιστική «κοιλιά» της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια αλλά ταυτόχρονα έδωσε και το σύνθημα της αντεπίθεσης ενόψει της συνέχειας. Τόνισε πως η ομάδα του Εθνικού στο προσεχές μέλλον θα ενισχυθεί σημαντικά με την προσθήκη του Σάβελιτς και την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί. Τέλος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για το τι μπορεί να κερδίσει ο «Αυτοκράτορας» από αυτό.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι κρίνεται όταν τελειώσει η διάρκεια του, άρα σήμερα κρίθηκε στα πέναλτι. Ήταν πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με κλειστές άμυνες, όχι τόσο στο ρυθμό αλλά στη δύναμη. Δε καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν η πρώτη ήττα που κάναμε στην έδρα μας, προερχόμενοι και από ένα κακό ματς με τη Γλυφάδα. Χάσαμε ένα τελικό συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους».

Υπάρχει ένα διάστημα που η ομάδα έχει μία σχετική πτώση στην απόδοσή της;

«Σίγουρα, κάποιες στιγμές όλες οι ομάδες έχουν κακά αποτελέσματα. Πιστεύω όμως ότι με την προσθήκη του ξένου παίκτη αλλά και με τον ερχομό του Χάρη θα είμαστε μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Εκεί δε θα έχουμε πρόβλημα ούτε στο ρυθμό ούτε στα παιχνίδια γενικά, και θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για το επερχόμενο παιχνίδι στο Πρωτάθλημα:

«Το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι μία καλή… προπόνηση θα έλεγα, για τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουνε, γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, θα είναι δύσκολο να πάρουμε κάτι, ωστόσο σίγουρα θα κερδίσουμε εμπειρίες».

ΠΗΓΗ: ethnikoswaterpolo.gr/Πηγή φώτο: ethnikos.org

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA