Έχει ανεβάσει ρυθμό και παίρνει αποτελέσματα ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, ο οποίος με τη νίκη του το Σάββατο κόντρα στον Ηλυσιακό στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο, ανέβηκε στην πρώτη θέση του G2 Ομίλου με 22 βαθμούς και κυνηγάει τα Πλέι Ιν, δηλαδή τη… δεύτερη ευκαιρία για είσοδο στα Πλει Οφ του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα υπερίσχυσε του Ηλυσιακού με σκορ 12-9, χτίζοντας από νωρίς διαφορά, με βάση την καλή της άμυνα και τον Άλεξ Γουλφ στο τέρμα. Από την άλλη, το σύνολο του Τάσου Σχίζα παρέμεινε στους 7 βαθμούς, παρότι προσπάθησε να μειώσει σημαντικά προς το τέλος του αγώνα.

Με κορυφαίο σκόρερ τον Καρακάση, που πέτυχε 5 γκολ, οι Χίωτες προηγήθηκαν και με 9-2 και μετά διαχειρίστηκαν χαλαρά το ματς φτάνοντας στο τελικό 12-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 12-9

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-1, 1-3, 2-4.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης 2, Παππάς 1, Γιαϊτσίνοβιτς, Καρακάσης 5, Κανδιόγλου, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Γαβαλάς Ι., Καρακούρος, Μαρουλάς, Αμπάζης 2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς 1, Μπομπός 2, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης 1, Αράι, Τσιστράκης 3, Ξυλάς 1, Αράκι 1, Ασβέστης, Σφηκάκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος