Νίκη επί του Βόλου και οριστικά 2ος ο Πανιώνιος

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο Πανιώνιος πέρασε από το Βόλο το απόγευμα του Σαββάτου 02/05 για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, επικρατώντας του ΟΥΚ με 10-5 και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση του Β’ ομίλου της Α1 ανδρών. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Δήμου έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι πίσω μόνο από τη Βουλιαγμένη της οποίας υπολείπεται στην ισοβαθμία.

Οι Βολιώτες το πάλεψαν γερά και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου με 4-3. Στη συνέχεια, όμως, ο «Ιστορικός» (που δεν είχε στη σύνθεσή του τον Μοσκόφ) έκλεισε την άμυνά του, βρήκε λύσεις επιθετικά με όλους τους τρόπους και έκανε την ανατροπή μέχρι το τελικό 5-10.

 

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 1-4, 1-3.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γλούμης, Στεργίου Δ., Πετρόπουλος, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 3, Μαρινάγης Γ. 1, Βασιλούδης 1, Νάσιος, Χαλάμ, Μπομπός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μουζαλάς, Ζουρίδης, Μοσχοβέλης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 4, Αναγνώστου, Δήμου Τάκης 3, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Σωτήρης Καλογήρου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA