«Έτοιμες όταν πρέπει»

by Aquafeed 24

Αναμφίβολα βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Εθνικού Πειραιώς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών.

Η πρώτη σκόρερ του «Αυτοκράτορα» την περυσινή περίοδο, Βίρνα Νιαρχάκου, επέστρεψε στη σύνθεση της ομάδας κόντρα στις «ερυθρόλευκες» και στάθηκε στην επιθετική βελτίωση των «κυανόλευκων», ενώ τόνισε ότι ο Εθνικός βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, ώστε να είναι έτοιμος στα κρίσιμα σημεία της σεζόν.

Οι δηλώσεις της νεαρής φουνταριστής στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα θέλαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της επίθεσης, διότι είχαμε σκοράρει μόλις δύο φορές. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που οι περισσότερες αθλήτριες είναι χρόνια μαζί, είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα σε άμυνα και επίθεση, από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Ο αγώνας ξεκίνησε σχετικά καλά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αλλά στο τρίτο κάναμε μια τεράστια κοιλιά και δεχτήκαμε έξι γκολ. Το Σάββατο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες γιατί παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, αυτή του Ρεθύμνου.

Γενικότερα, βρισκόμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμες όταν πρέπει. Είναι σημαντικό να υπάρχει βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι. Σημαντική είναι επίσης και η προσθήκη της Άλκηστης (σ.σ Μπενέκου) στην ομάδα, καθώς θα βοηθήσει πολύ».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA