Νέο ξεκίνημα με πλάνο τριετίας στο πόλο του ΟΦΗ!

by Aquafeed 24

Νέο ξεκίνημα με πλάνο τριετίας, με οργάνωση των υποδομών και στόχο την δημιουργία μιας ομάδας, που θα πρωταγωνιστεί εντός και εκτός Κρήτης και θα έχει ως βάση παιδιά απο το νησί, είναι το όραμα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας Βασίλης Κεφαλάς, ο οποίος έχει την εμπειρία και την όρεξη, να κάνει πράξη αυτό, που σχεδιάζουν στην υδατοσφαίριση του ΟΦΗ.

Το νέο προπονητή και τους συνεργάτες του, παρουσίασε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος ανέφερε για το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται στο πόλο του ΟΦΗ, ότι «είναι ένα νέο ξεκίνημα στο πόλο του ΟΦΗ, για φέτος και για τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη νέων παιδιών. Εύχομαι στο νέο προπονητή και τους συνεργάτες του, να έχουν δύναμη και μέσα απο τις δυσκολίες που έχουμε σαν κοινωνία και ανθρωπότητα, να πετύχουν στο έργο τους».

Ο κ. Κεφαλάς με τη σειρά του ανέλυσε το σχέδιο του, για την υδατοσφαίριση του ΟΦΗ και όπως είπε «ευχαριστώ τη διοίκηση του ΟΦΗ για την τιμή που μου έκανε. Αναλαμβάνουμε την υδατοσφαίριση της πόλης, με σκοπό να διδάξουμε στα παιδιά μας το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Ο πρώτος στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο με ακαδημίες, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα, με δικά της παιδιά. Αυτό το θέλουμε να γίνει στα επόμενα 3-4 χρόνια. Η ανδρική ομάδα είναι στη Β’ Εθνική και θα έχει στόχο μια καλή παρουσία στην κατηγορία».

Εκ μέρους της επιτροπής πόλο του ΟΦΗ, ο Γιάννης Αρώνης ανέφερε πως «θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που ήρθε στην ομάδα μας. Έχουμε ένα πλάνο τριετίας, για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας εντός και εκτός Κρήτης. Έχουν ακουστεί πολλά, ότι ο ΟΦΗ θα γινόταν προπονητήριο κάποιων ομάδων εντός Κρήτης. Αυτό το αποκλείσαμε. Βρήκαμε ένα αξιόλογο προπονητή και με τις ακαδημίες που θα φτιάξουμε, γιατί υπάρχει εκεί πολύ υλικό, θα κάνουμε μια ομάδα με κρητικά παιδιά».

Με τη σειρά του, το μέλος της επιτροπής πόλο του ΟΦΗ, Δημήτρης Βασιλάκης, ανέφερε πως «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοηθάνε στην προσπάθεια που κάνουμε. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, αλλά ευτυχώς έχουμε ανθρώπους στο πλευρό μας. Καλωσορίζουμε τους προπονητές, έχουμε φτιάξει ένα καλό προπονητικό τιμ. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με δικά της παιδιά και στόχο τα επόμενα χρόνια, να πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Διοργανώνουμε ένα σημαντικό τουρνουά το τριήμερο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, φιλοξενούμε μεγάλες ομάδες από όλη την Ελλάδα, ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν εμπειρίες. Ευχαριστούμε το Δήμο, την Περιφέρεια και το ΕΑΚΗ για την συμπαράσταση τους. Θέλουμε το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια όπως συμβαίνει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος».

Στην συνέντευξη τύπου έγινε και η παρουσίαση του προπονητικού επιτελείου της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, το οποίο απαρτίζεται εκτός απο τον πρώτο προπονητή Βασίλη Κεφαλά και απο τους Νίκο Γιακουμάκη, Μαίρη Παλικαράκη και Αναστασία Μανιουδάκη.

Στην συνέντευξη τύπου της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της επιτροπής πόλο του ΟΦΗ οι κ.κ. Γιάννης Αρώνης, Δημήτρης Βασιλάκης, Γιάννης Ρομπογιαννάκης, Νίκος Φραγκιαδάκης, αλλά και η ζωντανή ιστορία της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ο κ. Μιχάλης Σπαγουλάκης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA