Το ανανεωμένο προπονητικό επιτελείο στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα κολύμβησης ανακοίνωσε την τετάρτη 09/08 ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων σηματοδοτώντας ένα δυναμικό ξεκίνημα ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Αποστολή Γεωργιάδη να καθοδηγεί πλέον ως επικεφαλής την αγωνιστική ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Κώστα Τζιλιβάκη.

Το επιτελείο επίσης πλασιώνεται από τον Αντώνη Καλογεράκη στην προαγωνιστική και τους/τις: Κάχρη, Αρυμπλιά, Μόρτογλου και Χαλκιαδάκη.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Χανίων:

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανακοινώνει ότι ο επί σειρά ετών έμπειρος προπονητής του Oμίλου, Αποστόλης Γεωργιάδης αναλαμβάνει την ευθύνη της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει μια μακρά πορεία στον υγρό στίβο, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες. Ειδικότερα, από το 2008 εργάζεται ανελλιπώς στο τμήμα κολύμβησης του Oμίλου μας, έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη δεκάδων αθλητών με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις.

Η προπονητική του θητεία ξεκινά το 1995 στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στον οποίο και παρέμεινε ως το 1998. Προηγουμένως είχε διατελέσει και αθλητής του ιστορικού σωματείου. Από το 2000 μέχρι το 2004 συνεχίζει στον Αρη Νικαίας, για ν’ ακολουθήσει η άφιξή του στην Κρήτη όπου για 4 χρόνια, από το 2004 μέχρι το 2008, ήταν ο επικεφαλής προπονητής στον ΝΟ Ρεθύμνου.

Ο Αποστόλης Γεωργιάδης υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας και διακεκριμένος κολυμβητής.

Το τμήμα κολύμβησης πλαισιώνεται επίσης από τον έμπειρο προπονητή Αντώνη Καλογεράκη που αναλαμβάνει ως επικεφαλής την ευθύνη της προαγωνιστικής ομάδας (9-12 ετών).

Καθώς και από τους:

• Θανάση Κάχρη που για τρίτη χρονιά πλαισιώνει το τμήμα και μεταφέρει με πάθος την γνώση και την εμπειρία του στους αθλητές – τριες του τμήματος.

• Γιώργο Αρυμπλιά που επιστρέφει στην οικογένεια του Ομίλου μας και με τον μοναδικό του τρόπο πετυχαίνει τα παιδιά να λατρέψουν τον υγρό στίβο.

• Εβελίνα Μόρτογλου που συνεχίζει με γνώσεις, συνέπεια και επαγγελματισμό να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις και την εμπειρία της.

• Μανώλη Χαλκιαδάκη που αναλαμβάνει ως γυμναστής στην ομάδα που πέρασε ως διακεκριμένος αθλητής, συμβάλλοντας και από τη δική του μεριά ώστε και τα νεότερα παιδιά ν’ αγαπήσουν την κολύμβηση.

Όλοι οι προπονητές – τριες του τμήματος υπήρξαν έμπειροι και διακεκριμένοι αθλητές στο άθλημα της κολύμβησης.

Ευχόμαστε στο ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει!