Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4Χ100 ελεύθερο Παγκορασίδων Β’, ο ΑΣΚ Ντερή!

by Aquafeed 24

Με ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 4Χ100 ελεύθερο Παγκορασίδων Β’ από την ομάδα του ΑΣΚ Ντερή, ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, του ενοποιημένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αναπτυξιακών Κατηγοριών (Έφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες . Παγκορασίδες Α’, Β’).

Τα κορίτσια της ομάδας του ΑΣΚ Ντερή (Αναστασία Μπούτου, Θεοδώρα Ζαρμπούτη, Χριστίνα- Δέσποινα Κακάμπουρα και Σπυριδούλα- Ίρις Καλαμπαλίκη), με επίδοση 4.11.46 κατέρριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’.

Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται στις 29/07, ενώ χθες (26/07) ολοκληρώθηκαν οι αγώνες σε 4 περιφέρειες (Κρήτη, Θεσσαλία, Ιωάννινα και Πελοπόννησο), ενώ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι αγώνες θα ολοκληρωθούν σήμερα το απόγευμα (27/07).

Μετά το τέλος της τρίτης ημέρας στην Αττική, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Κραουνάκης ανέφερε: “Ολοκληρώθηκε και η τρίτη ημέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αποδεικνύοντας πως το πολύ δύσκολο εγχείρημα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, βγαίνει εις πέρας με επιτυχία. Υπάρχει σωστή οργάνωση και η συνεργασία όλων, εξακολουθεί να είναι άριστη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ένα Πανελλήνιο ρεκόρ, στα 4Χ100μ. ελεύθερο Παγκορασίδων Β’, ενώ αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα από όλες τις περιφέρειες για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, σε αυτό το ιδιαίτερο, λόγω συνθηκών,  πρωτάθλημα».

Με τη σειρά του, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, τόνισε: “Η τρίτη ημέρα κύλησε με επιτυχία, χωρίς να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Οι αθλητές έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μάλιστα είχαμε δύο πολύ καλές επιδόσεις, αυτή του Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη στα 800μ. ελεύθερο (8.13.08), αλλά και του Νικόλαου Αντωνίου στα 100μ. ελεύθερο με επίδοση 50.76».

Σημείωση: Τα αποτελέσματα που φιλοξενούνται στο κάτωθι link, είναι προσωρινά και τοπικά, αφού αναφέρονται στους αγώνες της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά. Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα ενοποιηθούν.

Τα αποτελέσματα στην Αθήνα ΕΔΩ και στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ.

Πηγή φωτογραφίας: Swim-news.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA