Νέγρης: «Στο Παγκόσμιο δεν θα είμαι πια ”πρωτάρης”»!

by Aquafeed 24

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Γκουανγκζού πρόκειται να προσελκύσει τα βλέμματα, όντας η μεγαλύτερη διοργάνωση, έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Δημήτρης Νέγρης θα βρίσκεται στο κορυφαίο γεγονός, μαζί με την Ελληνική αποστολή της κολύμβησης και θα αγωνιστεί στα 400, 800 και 1500μ. ελεύθερο.

Ο Έλληνας αθλητής αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς και στους στόχους του: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ο καλύτερος θεσμός για τη φετινή χρονιά και προετοιμάστηκα πολύ καλά. Δούλεψα σκληρά και με υπομονή για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο, θεωρώ ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και βασικός μου στόχος είναι να πάρω το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Τόκιο. Στο Παγκόσμιο πριν δύο χρόνια, όπου συμμετείχα για πρώτη φορά, ήμουν λίγο μουδιασμένος από τα «μεγαθήρια» που κολυμπούσαν δίπλα μου και δεν είχα το αποτέλεσμα που ήθελα, όμως φέτος είναι διαφορετικά. Πλέον, δεν υπάρχει η ταμπέλα του «πρωτάρη» και ανυπομονώ να κοντράρω τους αντιπάλους μου».

Εν συνεχεία, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, μίλησε για το αγώνισμα που αισθάνεται καλύτερος, καθώς και για τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Και τα τρία αγωνίσματα μου αρέσουν πολύ και είμαι καλός, όμως θα ξεχώριζα, περισσότερο από τα άλλα, τα 800μ ελεύθερο. Είναι σπουδαίο για έναν αθλητή να συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Η Ελληνική αποστολή έχει τους καλύτερους μαζί της και είναι ιδιαίτερη χαρά μου που είμαι και εγώ κομμάτι της».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA