Νεφέλη Γιαννοπούλου στο Aquafeed24: «Η καλύτερη διοργάνωση που έχω συμμετάσχει»!

by Aquafeed 24

Η διεθνής κολυμβήτρια Νεφέλη Γιαννοπούλου μίλησε για την διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος open water αποκλειστικά στο Aquafeed24!

Δεν τα κατάφερε η 20χρονη διεθνής κολυμβήτρια Νεφέλη Γιαννοπούλου στον τελικό των 10χμ του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανοιχτής θάλασσας, που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι, καθώς λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο κεφάλι κατά την εκκίνηση, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα.

Σε δηλώσεις της αποκλειστικά στο Aquafeed24 σχετικά με την διοργάνωση και τις δυσκολίες της, η Νεφέλη Γιαννοπούλου ανέφερε:

«Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση. Οι εγκαταστάσεις στο Αμπου Νταμπι είναι φοβερές. Είναι η καλύτερη διοργάνωση που έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής και αποτελεί τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς. Η προετοιμασία μου κύλησε ομαλά βέβαια είναι ένας αγώνας που γίνεται σχετικά νωρίς μέσα στην χρόνια. Ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία που μου δίνει ευκαιρίες να αποκτήσω εμπειρία μιας και το open water είναι ένα άθλημα το οποίο χρειάζεται εμπειρία για να μπορείς να εφαρμόζεις στρατηγικές και να αντιμετωπίζεις τα χτυπήματα που δέχεσαι».

Μπορεί η Νεφέλη Γιαννοπούλου να μην κατάφερε να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη κούρσα, όμως έχει πάρει ήδη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 19η θέση στα 5χμ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην λίμνη Λούπα της Ουγγαρίας τον περασμένο Μάιο και την 23η θέση στα 10χμ στην ίδια διοργάνωση. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νεαρή διεθνή στους επόμενους αγώνες.

 

Επιμέλεια – Νίκος Δράκος – nikos.d@aquafeed24.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA