Μια μεταγραφή που θα συζητηθεί παλεύει τις τελευταίες ημέρες ελληνική ομάδα που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα της LEN, καθώς σύλλογος της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Άλεξ Ουκρόπινα.

Ο Μαυροβούνιος διεθνής περιφερειακός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αριστερόχειρες παγκοσμίως, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα και εύρος στην κίνησή του, κάτι το οποίο τον έχει αναγάγει σε μια πολύτιμη μονάδα όπου και αν έχει αγωνιστεί.

Στα 24 του χρόνια ο Ουκρόπινα βρίσκεται σε ένα πολύ ώριμο σημείο της καριέρας του, είναι βασικό μέλος της εθνικής Μαυροβουνίου και υπολογίζεται πάντα από τον Γκοΐκοβιτς, ενώ έχει αγωνιστεί σε Γιαντράν Σπλιτ, Όρβοσι και τα τελευταία χρόνια στη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, αποτελώντας από τους κορυφαίους παίκτες της σερβικής ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και το LEN Champions League.

Η συζήτηση γύρω από το όνομα του τις τελευταίες ημέρες έχει ενταθεί και δεν αποκλείεται μετά το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ραντνίτσκι για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη σερβική ομάδα να έρχεται στην Αθήνα για να κοντραριστεί με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, να έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, για τις οποίες παλεύουμε να τις πάρουμε και δεν τις ακούμε σε κάποιο καφενείο, ο παίκτης είναι πολύ θετικός στο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.