Η νέα εποχή στην κολύμβηση ξεκίνησε από το γήπεδο της Τσέλσι!

by Aquafeed 24

Τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας κολύμβησης δεν έμειναν στα λόγια, αλλά προχωρούν γοργά σε πράξεις, όσον αφορά την αλλαγή εποχής που επιθυμούν να επέλθει στο αγαπημένο τους άθλημα.

Οι κορυφαίοι κολυμβητές συγκεντρώθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της αγγλικής ομάδας, Τσέλσι, για σεμινάριο υπό τη διοργάνωση της International Swimming League, του αντίπαλου δέους της FINA, με στόχο την ενημέρωση και την ελεύθερη παράθεση ιδεών μεταξύ όλων.

Πίτι, Πελεγκρίνι, Χόσου, Παλτρινιέρι, Φαν ντερ Μπερκ, Λε Κλος, Σέστρεμ είναι ορισμένα από τα 31 τοπ ονόματα του αθλήματος που βρίσκονται στο Λονδίνο αυτό το διήμερο και συμμετέχουν ενεργά στη συνδιάσκεψη της ISL.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και οργανώνεται η δημιουργία της παγκόσμιας ένωσης αθλητών, ενώ τα social media των πρωταγωνιστών έχουν πάρει… φωτιά, δείχνοντας το δρόμο για το πώς πρέπει οι αθλητές να αυτοπροβάλουν το άθλημά τους, εάν επιθυμούν μεγαλύτερη απήχηση για αυτό και κατ’επέκταση για τους ιδίους!

Το σημαντικότερο είναι ότι όσοι παρευρίσκονται στο Στάμφορντ Μπριτς, πιστεύουν ακράδαντα ότι συμμετέχουν σε κάτι πρωτοποριακό για την κολύμβηση και δείχνουν διατεθειμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Οι κορυφαίοι κολυμβητές δεν φοβούνται να εκτεθούν, να βγουν μπροστά, να πάνε κόντρα στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του αθλήματος τους και βάζουν τέλος στην εσωστρέφεια. Ότι ακριβώς δεν γίνεται δηλαδή στην Ελλάδα και τον Υγρό Στίβο της.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA