Νέα εποχή για την Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών «ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson»!

by Aquafeed 24

Τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης “ΑΛΙΜΟΣ Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος”, έρχεται να υποστηρίξει η betsson από τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Ο νέος επίσημος χορηγός, στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού με όλα τα διαθέσιμα μέσα και στην υλοποίηση του οράματος της ομάδας.

Το όνομα της ομάδας πλέον αλλάζει σε “ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson” και ο νέος αέρας υπόσχεται την εκπροσώπηση της πόλης του Αλίμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την επίτευξη μοναδικών αποτελεσμάτων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ο “ΑΛΙΜΟΣ Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος” ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στον χώρο των υδάτινων σπορ. Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης έχει την πολυτέλεια να διαθέτει την δική της ιδιόκτητη πισίνα, καθώς και το δικό της γυμναστήριο. Ο σύλλογος, βασιζόμενος στις σύγχρονες ακαδημίες του και στους κορυφαίους προπονητές στον χώρο του υδάτινου αθλητισμού πορεύεται με ένα βασικό όραμα: Όλα τα μέλη του, να έχουν ίδια μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες. Στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στον χώρο του Υγρού Στίβου και η οποία θα πρεσβεύει τις αξίες του υγιούς ανταγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BETSSON

Η Betsson προέρχεται από την Σουηδία και λειτουργεί υπό την σκεπή της Betsson ΑΒ, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο όμιλο με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες.

Είναι εισηγμένη από το 2000 στο Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης και έχει ως απόλυτο στόχο να προσφέρει 100% διασκέδαση στους πελάτες της!

Βρίσκεται στον χώρο των τυχερών παιγνίων από το 1963, όταν και η δραστηριότητά της επικεντρωνόταν κυρίως στη νότια και κεντρική Σουηδία.

Από τον Μάιο του 2021 είναι εγκεκριμένη από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων – Ε.Ε.Ε.Π και λειτουργεί στην Ελλάδα βάσει της άδειας Τύπου 1: HGC-000001-LH και Τύπου 2: HGC-000002-LH.

To betsson.gr διαθέτει στην πλατφόρμα του Στοίχημα, Live Casino και Πόκερ

ΠΗΓΗ: alimoswaterpolo.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA