Νέα Αρχηγός της Εθνικής Γυναικών η Μαργαρίτα Πλευρίτου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με την ολοκλήρωση του καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών η Μαργαρίτα Πλευρίτου ανακοινώθηκε ως η νέα αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!

Με το ντεμπούτο της Αλεξίας Καμμένου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών και μαζί την πρώτη πρόκληση για την νεοσύστατη ομάδα της «κυανόλευκης» να πλησιάζει, η Μαργαρίτα Πλευρίτου αποφασίσθηκε να είναι η νέα αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και διάδοχος της σπουδαίας Χριστίνας Τσουκαλά!

Η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει πυρετωδώς την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου αγώνα για το World League 2022 κόντρα στην Ουγγαρία, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου, ολοκληρώνοντας σήμερα Τρίτη 11/01 το δεύτερο προπονητικό καμπ, όπου και είχαν κληθεί 23 συνολικά αθλήτριες από: Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, ΑΝΟ Γλυφάδας και Εθνικό Πειραιά.

Η 26χρονη Μαργαρίτα Πλευρίτου (μεγαλύτερη εκ των 3 αδελφών Πλευρίτου) από τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα έχει την τιμή και ταυτόχρονα την ευθύνη να αποτελεί την αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γυναικών, αποτελώντας επί σειρά ετών βασικό μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παρέα με τις 2 νεότερες αδελφές της.

Η διεθνής αμυντικός και πλέον αρχηγός της Εθνικής ομάδας, δήλωσε στο koe.org.gr: «Αποτελεί τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Χαίρομαι πολύ για αυτό και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Το 2022 είναι μια «γεμάτη» διοργανώσεις χρονιά, στις οποίες θα προσπαθήσουμε να δείξουμε αυτό που μπορεί να πετύχει η ομάδα μας. Έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια και πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά μας και θα αρχίσει να βγαίνει η δουλειά όλων των χρόνων».

2 HUN SZILAGYI Dorottya Hungary, 5 GRE PLEVRITOU Margarita Greece
Budapest 17/01/2020 Duna Arena
Hungary (white caps) Vs. Greece (blue caps) Women
XXXIV LEN European Water Polo Championships 2020
Photo ©Giorgio Scala / Deepbluemedia / Insidefoto

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA