Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης: Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά με αθλητικές δραστηριότητες στην ακτή του Λαιμού – Τα Summer Camps 2023 είναι εδώ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Για πάνω από μια 20ετία, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης δίνει σταθερά ραντεβού με τους μικρούς φίλους του υγρού στίβου – και όχι μόνο – μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, εντάσσοντας στην μεγάλη οικογένειά του, παιδιά από όλη την Αττική στο πλαίσιο των καλοκαιριών καμπ απασχόλησης.

Σε μια έκταση 14 στρεμμάτων, με εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών στην ακτή της Βουλιαγμένης, ο Ναυτικός Όμιλος υποδέχεται κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους φίλους της θάλασσας και της πισίνας – παρέχοντας τις δημιουργικότερες και ποιοτικότερες συνθήκες ώστε παιδιά ηλικίας 5-13 ετών να απολαύσουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες παρέα με τους φίλους τους, σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον, με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, ιδανικές εγκαταστάσεις και προηγμένο εξοπλισμό.

Με μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, στην οποία περιλαμβάνεται η κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, καλλιτεχνική κολύμβηση, ιστιοσανίδα, wakeboard και waterski, yoga, SUP, κανό, tae kwon do και πολλές ακόμη δραστηριότητες, οι προπονητές και όλο το τεχνικό προσωπικό φροντίζουν να παρέχουν στα παιδιά, την ποιοτικότερη απασχόληση στο πλαίσιο των summer camps, με έμφαση στον αθλητισμό και την σωστή ψυχαγωγία. Το καταρτισμένο επιτελείο του ΝΟΒ στελεχώνεται από ανθρώπους που προέρχονται από τις τάξεις και τα τμήματα του Ομίλου, δίνει ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στην διασκεδαστική επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό, ενώ ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν επίσης την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια κατασκευών και καλλιτεχνικών.

Σκοπός των καλοκαιρινών camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν το ειδυλλιακό τοπίο στην ακτή του Λαιμού, ερχόμενα σε άμεση επαφή με την φύση και την θάλασσα, πλάι σε προπονητές και ειδικούς που μεταξύ άλλων είναι Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και οι οποίοι θα φροντίσουν να μεταδώσουν το κατάλληλο ερέθισμα, ώστε μετέπειτα οι μικροί και μεγάλοι αθλητές να επιλέξουν το σπορ που θα τους ταιριάζει και θα αγαπήσουν.

Τέλος, όλα τα παιδιά του camp θα παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Ασφαλούς Κολύμβησης του οργανισμού SafeWaterSports.


  • Βασικό πρωινό πρόγραμμα – ώρες 08:30-14:30. Στο βασικό πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνεται δεκατιανό, αλλά όχι μεσημεριανό φαγητό και δεν υποστηρίζεται υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν.
  • Πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 08:30-16:00. Στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται μεσημεριανό φαγητό με επιπλέον χρέωση.  Τα παιδιά μέχρι τη λήξη του προγράμματος απασχολούνται με ελεύθερο παιχνίδι, επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση. Η υπηρεσία μεταφοράς με πούλμαν υποστηρίζεται μόνο στο πρωινό διευρυμένο πρόγραμμα και έχει επιπλέον χρέωση, με ώρα άφιξης στον Ν.Ο.Β. 08:25 και ώρα αναχώρησης του πούλμαν από τον Ν.Ο.Β. στις 15:50.
  • Απογευματινό πρόγραμμα – ώρες 17:00-20:00.
  • Απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα – ώρες 17:00-21:00. Στο απογευματινό διευρυμένο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται φαγητό με επιπλέον χρέωση και ελεύθερο παιχνίδι με επιτραπέζια και ομαδική απασχόληση των παιδιών.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Α Δευτέρα 19 Ιουνίου – Παρασκευή 7 Ιουλίου
ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β Δευτέρα 10 Ιουλίου – Παρασκευή 28 Ιουλίου
ΠΕΡΙΟΔΟΣ Γ Δευτέρα 31 Ιουλίου – Παρασκευή 18 Αυγούστου
ΠΕΡΙΟΔΟΣ Δ Δευτέρα 21 Αυγούστου – Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
Προϋπόθεση η επιλογή και των 3 εβδομάδων (μόνο για την Α Περίοδο).

Περισσότερες πληροφορίες στο nov.gr/summercaps 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA