ΝΑΟ Κέρκυρας, Σπύρος Καρδόνας: «Το βήμα παραπάνω, να αναδειχθούν νέοι αθλητές από την κατηγορία»

by Γιώργος Χρήστου

Μια παραδοσιακή δύναμη στη Α2 κατηγορία των Ανδρών είναι αναμφίβολα ο ΝΑΟ Κέρκυρας που έχει ανεβάσει τον πήχη σε σχέση με την περσινή σεζόν αφού στοχεύει την είσοδο στα play off.

Ο επί σειρά ετών, στο τιμόνι της ομάδας της Κέρκυρας Σπύρος Καρδόνας με πλούσια εμπειρία από τη κατηγορία επικεντρώνεται στα μόνιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε χρόνο ο σύλλογος.

Λίγες μέρες πριν την εντός έδρας πρεμιέρα κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης (3/12) του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος, ο ΝΑΟΚ θα παραταχθεί μια σημαντική απουσία, ενώ ο τεχνικός των «Φαιάκων» σκιαγραφεί την Α2 κατηγορία στο #AQF24.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους στόχους του ΝΑΟ Κέρκυρας: «Πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και μετέπειτα η είσοδος μας στη τετράδα προκειμένου να μπούμε στα play off ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι».

Για το μεγάλο ανταγωνισμό που παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τα οφέλη για τους νεαρούς αθλητές: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό όπως θεωρώ ήταν και το περσινό που ήταν ενδιαφέρον με καλές αναμετρήσεις και με τις περισσότερες ομάδες να είναι κοντά στα σκορ. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε νέους παίκτες να αναδεικνύονται από τη κατηγορία που κατά τεκμήριο βγαίνουν νέοι παίκτες. Αυτό δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να χρησιμοποιούν μικρότερους σε ηλικία παίκτες».

Για την ισορροπία των δύο ομίλων αλλά και για το Βόρειο Όμιλο που συμμετάσχει ο ΝΑΟ Κέρκυρας: «Οι δύο όμιλοι είναι αρκετά ισορροπημένοι. Στο Βόρειο Όμιλο ο Άρης Θεσσαλονίκης που παίζουμε την πρώτη αγωνιστική είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει στην Α1 κατηγορία. Θεωρώ η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη καθώς θα αγωνιστούμε χωρίς τον Αντώνη Ξενάκη για επαγγελματικούς λόγους που θα είναι μια σημαντική απώλεια για μας».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: «Η αρχή είναι δύσκολη γιατί έχουμε τα προβλήματα της απόστασης, η συνοχή έρχεται μέσα από τα παιχνίδια όπως και η ομοιογένεια. Εμείς πάντα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα διότι η μισή ομάδα βρίσκεται στο νησί και η υπόλοιπη στην Αθήνα. Το Σαββατοκύριακο παίξαμε δύο φιλικά με τον Ιωνικό Νίκαιας και τον Ηλυσιακό. Είναι μια δύσκολη συνθήκη που έχουμε συνηθίσει. Εμείς βρίσκουμε το ρυθμό μέσα από τα επίσημα παιχνίδια όπως και οι περισσότερες επαρχιακές λίγο πολύ αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα».

Για το πως κύλησε η προετοιμασία και τη λειτουργία του κολυμβητηρίου: «Υπάρχει μια προσπάθεια από τη διοίκηση του κολυμβητηρίου να δουλέψουμε απερίσπαστη χωρίς προβλήματα. Το νερό είναι σε καλή θερμοκρασία».

Το ρόστερ του ΝΑΟ Κέρκυρας για την περιόδο 2023-24

ΜΑΜΑΛΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΤΕΡΜ/ΚΑΣ (από Υδραϊκό)

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ

ΚΑΣΙΜΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΜΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ- ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΒΕΝΙΑΜΗΝ -ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΤΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ  (από Χαϊδάρι)

ΓΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ (από Ιωνικό Νίκαιας)

ΒΕΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ   – ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ (ΝΟ Βουλιαγμένης)

ΔΟΪΚΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΜΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ–ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΕΡΜ/ΚΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΙΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ- ΤΕΡΜ/ΚΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΚΑΡΔΟΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

Μπρούζος Απόστολος – ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ

ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΒΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΕΡΑΤΖΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Προπονητής Καρδόνας Σπύρος

Βοηθός: Καραγκούνης Λευτέρης

Έφορος :Μαρτζούκος Σπύρος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA