Να βρει ρυθμό και να αποφύγει τα κενά διαστήματα

by Aquafeed 24

Για το ματς με τον Εθνικό μίλησε ο Χάρης Παυλίδης, μετά τον αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού στο κεκλεισμένων των θυρών «Π. Καπαγέρωφ».

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε: «Μετά τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ξεκινήσαμε πολύ νωθρά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να μπαίνουμε στον αγώνα πολύ πιο δυναμικά, να βρίσκουμε πολύ πιο γρήγορα ρυθμό, γιατί όσο πιο γρήγορα το κάνουμε αυτό, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα.

Μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα ήταν νωχελική, αλλά στην συνέχεια κολυμπήσαμε πιο γρήγορα, βάλαμε γκολ στην κόντρα, δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Είναι φυσιολογικό όταν δεν έχεις πολλά παιχνίδια να μην μπορεί να βρει η ομάδα ρυθμό.

Είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε και θα το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις τώρα που είναι όλη η ομάδα μαζί και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε σωστή προπόνηση και το πρωί».

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr :
“Μέσα στον αγώνα προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις ειδικότερα στην άμυνα που δεν ήμασταν καθόλου καλές στους προηγούμενους αγώνες. Από εκεί και πέρα και σήμερα είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, κάτι που επίσης πρέπει να διορθώσουμε, έτσι ώστε να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας καθόλου.”

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA