Να κολυμπήσεις δίπλα στην Κατίνκα Χόζου; Αξία ανεκτίμητη!

by Aquafeed 24

Η 2η διεθνής κολυμβητική συνάντηση «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» στην Καβάλα βρίσκεται προ των πυλών και ο κόσμος του αθλήματος ανυπομονεί να δει εκ του σύνεγγυς την σπουδαία, Κατίνκα Χόζου, αλλά και τον κορυφαίο, Τζέιμς Γκάι, οι οποίοι θα προσδώσουν κύρος στο μίτινγκ και είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα σταματήσουν να δίνουν αυτόγραφα και να μοιράζουν φωτογραφίες.

Το μοναδικό ως γεγονός και για αυτό καταγράφεται είναι ότι αθλήτριες ηλικίας ακόμη και 13 ετών έχουν δηλώσει συμμετοχή στα αγωνίσματα που θα πέσει η παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Ουγγαρία. Παιδιά που τους χωρίζει τουλάχιστον μια 15ετία ηλικιακά θα αγωνιστούν σε κοντινές σειρές με την Κατίνκα Χόζου και θα αποκομίσουν μια σπάνια εμπειρία, καθώς δύσκολα σε ελληνική διοργάνωση έρχονται τέτοια ονόματα, εκτός Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Χόζου έρχεται με διάθεση να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε πολλά αγωνίσματα και ευτυχώς να λέμε που δεν δήλωσε και σε εκείνα των.. ανδρών!

Συγκεκριμένα, το παγκόσμιο είδωλο του αθλήματος έχει δηλώσει συμμετοχή στα 400μ. μεικτή ατομική, στα 50μ. ύπτιο, στα 100μ. πεταλούδα, στα 200μ. μεικτή, στα 200μ. ύπτιο, στα 100μ ελεύθερο, στα 100μ. ύπτιο, στα 400μ. ελεύθερο, στα 200μ. πρόσθιο, στα 50μ. πεταλούδα και στα 200μ. πεταλούδα. Όχι και άσχημα, εάν και εφόσον τελικά «πέσει» σε όλα.

Από την άλλη, ο φοβερός Τζέιμς Γκάι, αποδείχθηκε πιο… φειδωλός καθώς έχει δηλώσει τα 100μ. και 200μ. πεταλούδα.

Μάλιστα, η πρώτη Ελληνίδα πρωταθλήτρια που θα κοντραριστεί με τη Χόζου είναι η Νόρα Δράκου στα 50μ. ύπτιο που είναι το αγώνισμα που θα ανοίξει την κολυμβητική συνάντηση στην Καβάλα!

Τέλος, εκτός της Δράκου, οι κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές θα βρίσκονται στην Καβάλα, όπως για παράδειγμα Γκολομέεβ, Χρήστου, Αραούζου, Παυλοπούλου, Παπαστάμος, Νέγρης, Γεωργακόπουλος, Κοντόπουλος, Μελαδίνης, Καρπουζλής και όχι μόνο. Οι περισσότεροι εξ αυτών θα βρεθούν στην Καβάλα απευθείας από τη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιούν προετοιμασία εδώ και πολλές ημέρες, όλοι μαζί, με τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Entries list ΕΔΩ:

apavlos19entries aquafeed24

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA