«Να γίνει το κολύμπι το εθνικό μας άθλημα»!

by Aquafeed 24

Ήταν γνωστό και επισημοποιήθηκε ότι ο Γιώργος Αφρουδάκης θα στηρίξει τον συνδυασμό του Κυριάκου Γιαννόπουλου στις προσεχείς εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε ότι η διοίκηση Διαθεσόπουλου έχει κάνει τον κύκλο της και πρέπει να έρθουν νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες στο προσκήνιο, ενώ τόνισε ότι εθνικό άθλημα είναι η κολύμβηση, κάτι που είναι αναγκαίο να γίνει (Γιατί δεν είναι έτσι) όποιος και αν είναι στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη:

«Είναι μια προσπάθεια από τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι στον χώρο σχεδόν 50 χρόνια. Παρακολουθώ τα βήματα του από μικρό παιδί και ξέρω την αγάπη του για τον υγρό στίβο, αλλά και τα όσα έχει προσφέρει σε αυτόν.

Πιστεύω ότι η απερχόμενη διοίκηση έχει προσφέρει αρκετά (παρ’ όλο που θα μπορούσε να έχει προσφέρει και περισσότερα), αλλά σίγουρα όλα στη ζωή κάνουν έναν κύκλο. Νομίζω ότι – κι όχι μόνο διοικητικά, αλλά και αθλητικά και επαγγελματικά – κάποιος πρέπει να καταλαβαίνει πότε πρέπει να φεύγει. Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος έχει ολοκληρώσει το έργο του. Πρέπει να έρθουν νέα παιδιά, νέες ιδέες, φρέσκα πράγματα στην Ομοσπονδία.

Η παράταξή μας κατεβαίνει με το όνομα «Κολυμπάμε Μαζί», διότι θέλει να εκφράζει απολύτως αυτό το “μαζί”. Είμαστε ενωτικοί και χωρίς αποκλεισμούς, όπως είπε και ο Κυριάκος, καθώς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το καλό όλων των Σωματείων και των Αθλητών μας.

Παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα που δεν έχει εκπονηθεί ποτέ στο παρελθόν από καμία διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Αξίζει όλα τα Σωματεία να το διαβάσουν με προσοχή, για να καταλάβουν ότι πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχουν στρατηγικές κατευθύνσεις με όραμα 8ετίας. Θεωρώ, λοιπόν, ότι θα γίνει καλή δουλειά και ότι θα μπούμε σε μια νέα εποχή.

Θα είμαι παρών, θα βοηθήσω και παρόλο που είμαι άνθρωπος της Υδατοσφαίρισης η αρχή μου είναι ότι πρέπει το κολύμπι να γίνει το εθνικό μας σπορ.

Πρέπει η Κολυμβητική Ομοσπονδία να αποκτήσει τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών, αλλά και αθλούμενων, καθώς στόχος μας είναι στην Ελλάδα να κολυμπάει από το παιδί έξι μηνών μέχρι και τον πιο ηλικιωμένο. Το κολύμπι είναι η μάνα του λόχου και στοχεύουμε να το αναπτύξουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA