Χαμόγελα στο γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, από τη συνεχή παρουσία «κυανόλευκων» αθλητριών στις εθνικές ομάδες και τελευταία είδηση τη συμμετοχή παικτριών του «Αυτοκράτορα» στην Εθνική ομάδα Νέων γυναικών.

Ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Κολοβός Δημήτρης, είδε με μεγάλη ικανοποίηση το συγκεκριμένο γεγονός και τοποθετήθηκε σχετικά στο ethnikoswaterpolo.gr:


Από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμένου, ανακοινώθηκαν οι 15 πολίστριες που θα συγκροτήσουν την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών (Κ20) η οποία και θα μετάσχει στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Νετάνια, 10-17 Οκτωβρίου).

Ο Εθνικός Πειραιώς θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση στη «γαλανόλευκη», καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκε η Μαρίσα Ρακιντζή, η Ιουλία – Άννα Κοντονή που ήρθε φέτος στον «Αυτοκράτορα» από τη Βουλιαγμένη, καθώς και το «σπλάχνο» της ομάδας που αγωνίζεται στη Λιλ τα τελευταία δύο χρόνια, η Έφη Κατσιμπρή.

Ακόμη, δύο αθλήτριες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου που πλέον αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Αλίμου, αλλά και η Κατερίνα Ζαφειράκη που φέτος θα παίξει στον ΝΟ Λάρισας, επίσης βρίσκονται στην αποστολή της Ελλάδας.

Ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Κολοβός Δημήτρης, είδε με μεγάλη ικανοποίηση το συγκεκριμένο γεγονός και τοποθετήθηκε σχετικά στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Πριν από μερικά χρόνια ανέλαβα το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας και η παρουσία μας στις Εθνικές ομάδες ήταν μηδαμινή. Ύστερα από πέντε χρόνια κινούμαστε σε μια διαφορετική βάση, έχοντας διαρκώς παίκτριες στο στόχαστρο των ομοσπονδιακών τεχνικών και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει ικανοποίηση και χαμόγελα.

Ο Εθνικός Πειραιώς τροφοδοτεί με αθλήτριες τις εθνικές ομάδες, δίνει προσοχή στις μικρές ηλικίες και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Στην εθνική Κορασίδων είχαμε τέσσερις καλέσματα και τρεις αθλήτριες στην τελική επιλογή του Πανευρωπαϊκού. Στην Εθνική Νεανίδων είχαμε δύο καλέσματα και τη Μυρτώ Γκοτζιά στην αποστολή του Πανευρωπαϊκού και τώρα κι άλλες παίκτριες του Εθνικού στο Παγκόσμιο Νέων γυναικών. Επίσης, μην ξεχνάμε τη διαρκή παρουσία της Ελένης Σωτηρέλη στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Είμαστε χαρούμενοι για την πρόοδο του τμήματος και ευελπιστούμε μέσα από τη φετινή σεζόν να γεμίσουν οι Εθνικές ομάδες από αθλήτριες του Εθνικού Πειραιώς. Υπάρχει ταλέντο, έχουμε τους κατάλληλους προπονητές σε όλες τις ηλικίες και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Facebook Comments