Να δείξει ποια είναι στο Euro Cup!

by Aquafeed 24

Την ήττα από την Όρβοσι με 11-7, γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ, στον αγώνα που έκρινε τις θέσεις 3-4 του Β’ ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στην πρώτη περίοδο, με τους Ούγγρους να παίρνουν προβάδισμα ενός γκολ 12’’ πριν το τέλος του οκταλέπτου (3-2). Στην συνέχεια η ομάδα του Λαιμού δεν κατάφερε να σκοράρει με την Όρβοσι να αυξάνει την διαφορά στα 4 τέρματα στο ημίχρονο (6-2). Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι αυτό το χρονικό διάστημα κόστισε στην ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης, η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Μαγυάρων, οι οποίοι έφτασαν στην νίκη με 11-7.

Πλέον το σύνολο του Χρβόγιε Κόλιανιν θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Euro Cup, εκεί όπου οφείλει να πάει με προσδοκίες για μια πολύ καλή πορεία, καθώς έχει το ρόστερ και την ικανότητα να το πράξει!

Φυσικά, για να το πετύχει, θα πρέπει να μπορεί να προπονηθεί και προπάντων να διεξαχθεί η διοργάνωση.

ΟΡΒΟΣΙ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-7

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 2-3, 3-2

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λιβάϊ, Ζίλαντι, Μάνχερτζ 2, Βάρναϊ 1, Σάλαμον 1, Τσατσόβσκι 2, Ντάλα, Τοτ 3, Έρντελι 1, Μπουριάν, Μπούντς 1, Αλμασι, Ντιβάϊ.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλιβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Γκόμεζ (Ιταλία)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA