ΜΥΘΙΚΗ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ, ΜΑΧΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Απερίγραπτος ημιτελικός, απ’ τα καλύτερα παιχνίδια της διοργάνωσης αν όχι το καλύτερο και η Κροατία στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Ουγγαρία.

Σε μια γιορτή, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το θεσμό, η Κροατία επικράτησε στον ημιτελικό με 10-9 χάρη σε ένα γκολ του Κονσταντίν Κάρκοφ 1:35 πριν τη λήξη, σε μια αναμέτρηση με 9 αποβολές με αντικατάσταση… Καλά διαβάσατε… Οι μάχες μέσα στο νερό της κατάμεστης από 10.000 φίλους του αθλήματος Σπαλάντιουμ Αρένα δεν είχαν κανένα προηγούμενο και τελικά αυτοί που θα διεκδικήσουν το χρυσό είναι οι γηπεδούχοι… Το παιχνίδι είχε σε όλη του τη διάρκεια τεράστια ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, όπως φανερώνεται και από τον αριθμό των ποινών που δοθηκαν. Στο τέλος ο Σάντρο Καμπάνια ήταν σε μεγάλη ένταση, ενώ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Από την πλευρά του ο Ίβιτσα Τούτσακ είπε ότι πρόκειται για μια γιορτή του αθλήματος.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μάρινιτς Κράγκιτς με 4 γκολ. Ένας εκ των διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Σταυρίδης.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 3-3, 2-2

ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΕΙΔΑΜΕ…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA