Μορφέσης: «Να μας προβληματίσουν οι εμφανίσεις μας με τους νέους κανονισμούς»

by Aquafeed 24

Η Εθνική ομάδα Γυναικών κληρώθηκε την Κυριακή στον Γ’ όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νότιας Κορέας στη Γκουανγκζού, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (14/7), την Κούβα (16/7) και το Καζακστάν (18/7).

Στο πλαίσιο της κλήρωσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, αναφέρθηκε στις αντίπαλες ομάδες, στην προετοιμασία, αλλά και στις αλλαγές των κανονισμών:

«Η κλήρωση μας φέρνει αντιπάλους με την Ισπανία για την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς η Κούβα και το Καζακστάν φαίνονται πιο αδύναμες. Μία πρωτιά που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια, αφού θα επιτευχθεί η είσοδος στην οκτάδα. Αν δεν γίνει αυτό, θα υπάρχει ένα δύσκολο χιαστί παιχνίδι με μία εκ των Κίνα, Αυστραλία ή Ιταλία. Πρέπει να είμαστε υγιείς σωματικά και ψυχολογικά, καθώς και διαβασμένοι για κάθε αντίπαλο. Έχουμε αποδείξει ότι του σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Θα ήθελα να βρούμε μία άμεση λύση με την εξεύρεση χώρου και γυμναστηρίου για προπόνηση, γιατί μας ταλαιπωρεί κάθε χρόνο. Άλλο ένα ζήτημα που έχουμε να διαχειριστούμε είναι η αλλαγή των κανονισμών που καλούμαστε να αφομοιώσουμε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι. Από την πρώτη εικόνα που έχουμε, το πόλο γίνεται πιο γρήγορο, με πολλές ποινές, πολλά γκολ και θα πρέπει να μας προβληματίσουν οι μέχρι τώρα εμφανίσεις μας και ειδικότερα οι προσωπικές μονομαχίες. Πάντως, η πρώτη εικόνα που έχουμε από τις αλλαγές είναι ότι χρειάζονται ταχύτεροι, καλά γυμνασμένοι παίκτες με αντίληψη, γρήγορη σκέψη και δυνατότητα να παίζουν σε όλες τις θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA