Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης και η Ελευθερία Πλευρίτου έκαναν δηλώσεις μετά τη νίκη της Εθνικής Γυναικών επί του Καζακστάν και έδωσαν το στίγμα για τη συνέχεια. Αναλυτικά μας είπαν:

Γιώργος Μορφέσης: “Ήταν ένα διαδικαστικό παίχνίδι. Ξέραμε ότι θα είμαστε νικητές, αλλά πίστευα ότι θα είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Περιμένουμε τον αντίπαλο μας. Το θέμα, όμως, είναι τι κάνουμε εμείς. Θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ πιο έτοιμοι, ιδίως στην επίθεση. Βλέπουμε ότι έχουμε πολύ κακές επιθετικές επιλογές. Σήμερα δεν μας κόστισε, με την Ισπανία, όμως, μας κόστισε και θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, να διαβάσουμε καλύτερα και την κόντρα, όταν υπάρχει, αλλά και την επίθεση 6 εναντίον 6. Θα πρέπει το Σάββατο να είμαστε έτοιμοι για όποιον αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο μας. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, για μας, τώρα ξεκινάει. Πήραμε τον δύσκολο δρόμο, αφού δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ισπανία”.

Ελευθερία Πλευρίτου: “Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, αρκετά εύκολο για μας. Το σκορ δεν ήταν τόσο μεγάλο, γιατί παίξαμε συντηρητικά προκειμένου να κρατήσουμε δυνάμεις για το επόμενο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι η ήττα από την Ισπανία μας έριξε λίγο την ψυχολογία, γιατί δεν παίξαμε καθόλου καλά, όπως μπορεί η ομάδα να παίξει. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που πολύ πιθανό να είναι απέναντι στη Κίνα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας νοκ άουτ που παίζει ρόλο και η ψυχολογία, οπότε επικεντρωνόμαστε σε αυτό και σε δύο μέρες βλέπουμε”.

Facebook Comments