Στη μεικτή ζώνη και την κάμερα της ΕΡΤ μίλησε αμέσως μετά την ήττα από την Ισπανία και τον αποκλεισμό από την τετράδα του πανευρωπαϊκού, ο Γιώργος Μορφέσης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη στο 3ο οκτάλεπτο, ενώ τόνισε ότι θα ψάξουν να βρουν λύσεις για να μπορεί η Εθνική να μένει σε υψηλό επίπεδο για 32 λεπτά.

Διαβάστε μερικές από τις δηλώσεις του Γιώργου Μορφέση στον Πάνο Σαμαρά και τη δημόσια τηλεόραση:

«Είδαμε ακόμη έναν αγώνα, στον οποίο η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλή για δύο οκτάλεπτα. Ίσως και για το μισό τρίτο οκτάλεπτο. Ωστόσο, κάποια κενά σημεία στην επίθεση και στην άμυνα μας έκαναν να χάσουμε την επαφή με το σκορ. Θα πρέπει αυτό να μας προβληματίσει γιατί έχει γίνει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει ότι έχει δύναμη αλλά για 2,5 οκτάλεπτα.

Σίγουρα υπάρχει σωματική κόπωση εξού και τα λάθη όμως πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει μετά από ένα πολύ κακό Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προφανώς χρειάζεται περισσότερος χρόνο και παραπάνω προσπάθεια. Όσο κοντά δείχνουν τα τρία γκολ διαφορά με τη δευτεραθλήτρια κόσμου Ισπανία, τόσο μακριά είναι…(…)

Δεν πρέπει να κοιτάμε την προϊστορία, αλλά να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε σε αυτόν τον ενάμιση μήνα που απομένει έως το Προολυμπιακό. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις για να μένει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και τα τέσσερα οκτάλεπτα (…)

Θα πρέπει να μαζέψουμε το μυαλό μας, γιατί έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, όχι μόνον για τις θέσεις 5-8, αλλά και για το Προολυμπιακό τουρνουά που πλησιάζει (…)

Έχουν περάσει τα χρόνια από το Πεκίνο το 2008, ωστόσο αυτή είναι μια νέα ομάδα με νεαρά παιδιά που μάχονται και εμείς αυτό θέλουμε. Νέα παιδιά που να παλεύουν με υγιή σκέψη».

  • Όπου (…) ερώτηση δημοσιογράφου.
Facebook Comments