Μορφέσης: «Το 2019 να βρεθεί λύση για τη στέγαση των Εθνικών ομάδων»

by Aquafeed 24

Η γυναικεία Εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης είχε μια, άκρως, επιτυχημένη χρονιά, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup. Το μεγαλύτερο επίτευγμα, όμως, ήταν η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον Ελληνικό λαό.

Ανάλογες επιτυχίες γνωρίσαμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βελιγράδι, όπου η Εθνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας ότι τα νεαρά κορίτσια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στο πλαίσιο της αλλαγής του χρόνου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, έκανε τον δικό του απολογισμό για το έτος που φεύγει, δίνοντας τις ευχές του για το 2019 που πλέον… τρέχει: «Το 2018 για την υδατοσφαίριση ήταν μια εκπληκτική χρονια. Κατακτήσαμε 7 μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, ΕΦήβων και Νεανίδων. Επίσης, τεράστια επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι για την καινούργια χρονιά, σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και σε όλους που συνέβαλαν για αυτές τις επιτυχίες, να έχουν υγεία πνευματική και σωματική, καθώς και να συνεχίσουν να προσπαθούν, με το ίδιο πάθος, ξεκινώντας από το μηδέν. Εύχομαι να τιμήσουμε και το 2019 τη χώρα μας στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. Επίσης, εύχομαι επιτέλους να υπάρξει βούληση από τους υπεύθυνους φορείς της αθλητικής και πολιτικής ηγεσίας, για να δοθεί μια λύση στο χρόνιο πρόβλημα της στέγασης των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης».

Με τη σειρά του, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νεανίδων, Κώστας Δήμου, δήλωσε: «Η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ πετυχημένη για την Ελληνική υδατοσφαίριση, με πολλές διακρίσεις σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο. Οι επιτυχίες αυτές μας δίνουν δύναμη για το 2019, όπου ελπίζω να επαναληφθούν τα κατορθώματα σε όλα τα αθλήματα. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, καθώς και αθλητικές επιτυχίες και ευημερία στο χώρο του υγρού στίβου».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA