Μορφέσης: «Αυτή είναι η επίσημη αγαπημένη»

by Aquafeed 24

Η Εθνική ομάδα γυναικών ήταν στην τριάδα των καλύτερων ομάδων της χρονιάς, στα δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ και ο Γιώργος Μορφέσης μίλησε για το άθλημα που κάνει υπερήφανο τον ελληνισμό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, δήλωσε: «Η επιλογή των 3 ομάδων απο την υδατοσφαίριση, στην ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών για την κορυφαία ομάδα της χρόνιας, μας κανει ιδιαίτερα περήφανους για το άθλημα μας κ οτι εχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Η ελληνική υδατοσφαίριση ειναι απο τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου και έχει διάρκεια στα χρόνια. Αυτή είναι η επίσημη αγαπημένη».

Η Έλενα Κούβδου, η οποία είναι μέλος της προπονητικής ομάδας της Εθνικής γυναικών δήλωσε τα εξής: «Η Εθνική ομάδα των γυναικών έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο  του Ελληνικού αθλητισμού, έχουμε δείξει συνέπεια και μόνες μας έχουμε ανεβάσει τον πήχη τόσο ψηλά. Εγώ πλέον βρίσκομαι από άλλη θέση, καθώς από την αθλητική έχω περάσει στην προπονητική και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει σπουδαίο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Στόχος μας είναι η παρουσία στην επόμενη ολυμπιάδα και βήμα βήμα βλέπουμε στη συνέχεια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA