Η κλεψύδρα αδειάζει όσον αφορά την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας γυναικών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και η «γαλανόλευκη» προετοιμάζεται σε ιδανικές καιρικές συνθήκες στο Καρπενήσι αυτές τις ημέρες.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται και η εθνική ομάδα του Καναδά και οι δύο χώρες ήταν προγραμματισμένο να δώσουν σειρά από φιλικά παιχνίδια, ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμες στην ουγγρική πρωτεύουσα, ωστόσο το πλάνο έχει διαφοροποιηθεί.

Συγκεκριμένα, η εθνική Καναδά η οποία βρισκόταν στην Ολλανδία για προετοιμασία είχε ένα κρούσμα COVID-19 πριν την αναχώρηση της για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μετά την άφιξή της βρέθηκαν ακόμη δύο. Επομένως, η ελληνική αποστολή δεν πρόκειται να διακυνδυνέψει τίποτα και η κοινή προετοιμασία έχει επί της ουσίας ακυρωθεί.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου διαμένει σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τον Καναδά και παράλληλα οι ώρες προπονήσεων δεν συμπίπτουν, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απροόπτο.

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός θα επιλέξει τις 13 αθλήτριες που θα φορέσουν το Εθνόσημο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

 

Facebook Comments