Μητράκης επί… δύο στον Υδραϊκό λίγο πριν κλείσει το ρόστερ

Με το σκουφάκι του Υδραϊκού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Γιώργος Μητράκης.

by Μάνος Φυρογένης

Οι μεταγραφικές κινήσεις για τον Υδραϊκό συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, χτίζοντας κομμάτι κομμάτι το παζλ της επόμενης περιόδου . Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και στον Ναυτικό Όμιλο έχουν ακολουθήσει την λαϊκή ρήση στον απόλυτο βαθμό το διάστημα αυτό.

Ο Υδραϊκός έχει εντυπωσιάσει με τα ταχύτατα αντανακλαστικά που έχει δείξει ως προς την επάνδρωση της ομάδας της ερχόμενης περιόδου, έχοντας συμπληρώσει (σχεδόν) όλες τις θέσεις ήδη από τα τέλη Ιουνίου. Οι άνθρωποι της ομάδας εφάρμοσαν το σχεδιασμό και ο Νίκος Καραμάνης που παρέμεινε στο τιμόνι του ανδρικού τμήματος μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο ήσυχος για αυτά που θα έρθουν. Σε απόλυτη ετοιμότητα οι νησιώτες, δίνοντας τόπο στα… νιάτα. Ακόμα περισσότερο με το νέο τους μεταγραφικό χτύπημα.

Μητράκης επί… δύο του χρόνου στον Υδραϊκό. Και αυτό διότι πέρα από τον Νίκο που προστατεύει τα γκολπόστ της ομάδας, μέλος της είναι πλέον και ο Γιώργος Μητράκης. Σπλάχνο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ο 18χρονος αμυντικός που έχει πανηγυρίσει τα τελευταία χρόνια πορείες μέχρι το βάθρο στα ηλικιακά πρωταθλήματα με το σκουφάκι του ΝΟΧ.

Μεταξύ άλλων αποτελεί ενεργό μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων. Δεύτερος στον κόσμο το 2022 στο Βόλο με την Κ16, πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ17 στην Μανίσα πέρυσι. Ο Γιώργος Μητράκης βρίσκεται και εκείνος στην αποστολή του Ηλία Μαχαίρα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής για το Παγκόσμιο των Εφήβων όπως και ο Σήφης Κόκκινος που αποκτήθηκε και εκείνος από τον Υδραϊκό.

Με την μεταγραφή αυτή ουσιαστικά απομένει το… κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών, το οποίο αναμένεται πως θα είναι ο Άγγελος Γωνιωτάκης από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο νεαρός περιφερειακός που έχει ζήσει όλη την… άνθιση της αμφίβιας ελαφράς ταξιαρχίας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA