Αυτό ήταν… το #AQF24 κατέφθασε στο Βελιγράδι με απεσταλμένους τη Δέσποινα Μπαλαχτάρη και τον Ορέστη Κανελλόπουλο και διαπιστώθηκε ότι ο καιρός στο Βελιγράδι είναι μουντός, ενώ για λίγα λεπτά ψιχαλίζει κοντά στην περιοχή της April 11. Η πρόγνωση του καιρού δείχνει κακοκαιρία στη σερβική πρωτεύουσα από το μεσημέρι της Τετάρτης που ξεκινάν οι λαμπροί προημιτελικοί και υπάρχει ανησυχία στη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ.

Για πρώτη φορά στα τρία χρόνια που ο σύλλογος αναλαμβάνει το FINAL 8, η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην εξωτερική πισίνα της «April 11 – Βλάχο Όρλιτς», όμως ο κακός καιρός προβληματίζει τους διοργανωτές, όμως δεν υπάρχει πιθανότητα αν υπάρχει έντονη κακοκαιρία η διοργάνωση να μεταφερθεί στην εσωτερική πισίνα και αυτό μας το ξεκαθάρισαν από το… αεροδρόμιο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Νόβι Μπέογκραντ και σπουδαίος τερματοφύλακας του παρελθόντος Σλόμπονταν Σόρο ρωτήθηκε σχετικά:

«Αν βρέχει, είναι ωραίο για τους πολίστες. Δεν είναι καθόλου βαρετό. Θυμάμαι τον τελικό του Γουόρλντ Λιγκ το 2019. Ο κόσμος έμεινε στη θέση του, κανείς δεν κουνήθηκε. Φυσικά, δεν θέλω να ξανασυμβεί η ίδια κατάσταση, αλλά πάντα υπάρχει λύση. Το μόνο πρόβλημα είναι μια πιθανή καταιγίδα. Σε αυτήν την περίπτωση οι διαιτητές και ο παρατηρητής αποφασίζουν αν θα σταματήσει το παιχνίδι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γιατί είναι πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για παίκτες και θεατές».

Ο Σόρο έχρισε φαβορί της διοργάνωσης την Προ Ρέκο, υπολογίζει την Μπαρτσελονέτα, ενώ για τον αυριανό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό είπε: «Δύσκολο ματς, νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα. Δεν έπαιξε πολύ καλά στη φάση των ομίλων, ωστόσο αυτό μπορεί επίσης να μας ξεγελάσει. Ίσως τώρα είναι ακριβώς στο επίπεδο που θα έπρεπε».