Μιχάλης Λαζαρίδης στο #AQF24: «Χρειαζόμαστε χρόνο, θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Την δική της πρεμιέρα έκανε στο 7ο ΣΕΔΥ Γυναικών και η ΝΕ Πατρών την Παρασκευή 30/09 απέναντι στην Βουλιαγμένη. Η ομάδα της Πάτρας η οποία είναι ανανεωμένη και έχει πολλές νέες αθλήτριες στο δυναμικό της ηττήθηκε από τον ΝΟΒ και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 01/10 στις 12:30 τον ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Για το σημερινό παιχνίδι, την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας αλλά και για το τουρνουά του ΣΕΔΥ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Aquafeed24 ο προπονητής της ΝΕ Πατρών Μιχάλης Λαζαρίδης.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λαζαρίδης στο #AQF24:

«Σίγουρα η ομάδα μου αποτελείται από πολλές νέες παίκτριες, ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχουν έρθει κάποιες ξένες που θα μας ενισχύσουν θεωρώ. Δουλεύουμε αρκετά πράγματα στην προπόνηση, τα κορίτσια έχουν πολλή διάθεση και προσπαθούν πάρα πολύ, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Φαίνεται ότι η ομάδα θέλει πολλά παιχνίδια, κάτι το οποίο δεν υπάρχει ως δυνατότητα στην επαρχεία, δεν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις τα φιλικά που μπορείς να παίξεις στην Αθήνα.

Το παιχνίδι σίγουρα δεν αντέχει σε κριτική, η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλύτερη, είχε καλύτερο ρυθμό. Εμείς είχαμε κάποιες στιγμές που πετύχαμε κάποια από αυτά που σχεδιάσαμε, δεν είχαμε όμως αποτελεσματικότητα, δεν είχαμε καθόλου καλό ποσοστό στον παραπάνω. Θέλω όμως να συγχαρώ τις αθλήτριες μου γιατί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό παλέψανε και θεωρώ ότι η ομάδα με το πέρασμα του χρόνου θα παίξει πολύ καλύτερα και στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας.

Το ΣΕΔΥ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει η ομάδα παιχνίδια, που δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε και αυτό συμμετέχουμε. Θα παίξουμε με ομάδες πολύ καλές, παραδοσιακές, θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε τι έχουμε αφομοιώσει ως τώρα και θα πάμε στα επίσημα πιο έτοιμοι. Είμαι αισιόδοξος, θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά, αλήθεια το πιστεύω».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA