Ο νεοφώτιστος στο πρωτάθλημα της Α1 Άλιμος πραγματοποίησε μία καταπληκτική μεταγραφική κίνηση προσθέτοντας μία πάρα πολύ καλή παίκτρια στο έμψυχο δυναμικό της, την Λένα Μιχαΐλοβιτς! Πρόκειται για μία κίνηση η οποία δείχνει τη διάθεση του Αλίμου να κάνει αισθητή την παρουσία του τη ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, αφού η Μιχαϊλοβιτς είναι διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, και γενικότερα έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.

Η 26χρονη διεθνής περιφερειακός η οποία με την ποιότητα της αναμένεται να κάνει τη διαφορά, αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της δήλωσε ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί δίπλα σε μία θρύλο του αθλήματος όπως η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ τόνισε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Αλίμου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Λένα Μιχαΐλοβιτς, δήλωσε στο oly-alimou.org: 

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είναι προφανές ότι η Αλεξάνδρα Ασημάκη είναι μια από τις καλύτερες φουνταριστές στον κόσμο και θα είναι υπέροχο να παίζω στην ίδια ομάδα μαζί της! Νιώθω πολύ όμορφα και το καλωσόρισμα της οικογένειας του Αλίμου με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτη. Ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο»!