Μια τελευταία ευκαιρία να απολαύσουμε τον «Μαέστρο»

by Aquafeed 24

Σκέφτηκε πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά εν τέλει μας δίνει ακόμη μια ευκαιρία να απολαύσουμε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει βγάλει το πόλο στη χώρα μας και σίγουρα τον τελευταίο σταρ, μέχρι τον επόμενο.

Το κεφάλαιο Χρήστος Αφρουδάκης δεν κλείνει ακόμη και θα γράψει τον επίλογο την επόμενη αγωνιστική περίοδο με το σκουφάκι της αγαπημένης του Βουλιαγμένης, η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μεγάλο αρχηγό της. Ο ΝΟΒ ενισχύθηκε σημαντικά και ο Capitano θέλει να προσφέρει με την εμπειρία του τον Όμιλο να κάνει μια πολύ καλή χρονιά.

Ευτυχώς, η τελευταία σεζόν του Αφρουδάκη δεν ήταν η περασμένη, περίεργη λόγω Covid-19 και έχουμε μια ακόμη δυνατότητα να τον δούμε να μαγεύει στο νερό. Γιατί όσοι αντιλαμβάνονται το άθλημα, γνωρίζουν ότι τέτοιος παίκτης δεν βγαίνει συχνά…

Η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή υδατοσφαιριστή Χρήστο Αφρουδάκη για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Χρήστος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης κρατώντας τη σημαία της ομάδας, αφού θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στη θέση του Αρχηγού.

Ο Χρήστος Αφρουδάκης έχει γράψει ιστορία στην υδατοσφαίριση έχοντας κατακτήσει Παγκόσμιους και Εθνικούς τίτλους.

Είναι γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης αφού ξεκίνησε από τις Αθλητικές Ακαδημίες και συνέχισε την καριέρα του υπογράφοντας το πρώτο του συμβόλαιο σε ηλικία 18 ετών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Χρήστο με υγεία και να μας χαρίσει σπουδαίους αγώνες και διακρίσεις στο νερό!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA