Μια… ντουζίνα επιλογές για τον Σάντρο Καμπάνια ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Οι «χάλκινοι» Ιταλοί θέλουν να «κλείσουν» θέση για το Παρίσι!

by Γιώργος Χρήστου

Με πλήθος αθλητών ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ιταλίας (21-26 Ιανουαρίου) στην Όστια και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Ντουμπάι για κοινή προετοιμασία με την Ελλάδα και την Κροατία ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (4-17 Φεβρουαρίου).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάντρο Καμπάνια πρόσθεσε εννέα επιπλέον αθλητές από εκείνους που βρέθηκαν στην Κροατία και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φτάνοντας συνολικά τους 24 που παίρνουν μέρος στη προετοιμασία για την Ντόχα.

Η Ιταλία βρίσκεται στον Γ’ Όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Καζακστάν, την Ρουμανία και την Ουγγαρία με φόντο την διεκδίκηση του ενός εκ των τεσσάρων εισιτηρίων που οδηγούν στο Παρίσι. Μάλιστα είναι το τρίτο ραντεβού με τους Μαγυάρους μετά από εκείνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ όπου η Ιταλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στους Παγκόσμιους πρωταθλητές που είχαν επικρατήσει στο παιχνίδι του ομίλου.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Goalkeepers: Marco Del Lungo (Pro Recco), Gianmarco Nicosia (Savona), Francesco De Michelis (Novi Beograd)

Field players: Jacopo Alesiani, Vincenzo Dolce, Tommaso Gianazza, Vincenzo Renzuto Iodice (all Brescia), Luca Damonte, Edoardo Di Somma (both Ferencvaros), Luca Marziali (Trieste), Giacomo Cannella, Francesco Condemi, Francesco Di Fulvio, Gonzalo Oscar Echenique, Andrea Fondelli, Matteo Iocchi Gratta, Nicholas Presciutti (all Pro Recco), Alessandro Velotto (Marseille), Lorenzo Bruni, Andrea Patchaliev, Mario Guidi (all Savona), Davide Occhione (Telimar Palermo), Francesco Cassia, Filippo Ferrero (both Ortigia).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA