1:15 πριν το τέλος της αναμέτρησης ΝΟ Χίου – Εθνικός Πειραιώς, ο Μιχάλης Θαλασσινός έφυγε στην κόντρα και σκόραρε για να γράψει το 7-8 υπέρ της ομάδας του Φάνη Κουντουδιού που πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

Το γκολ του Θαλασσινού ήταν αυτό που έδωσε για μια και μοναδική φορά προβάδισμα στον «Αυτοκράτορα», ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν σε θέση κυνηγού, ωστόσο βρήκε τρόπο στο τέλος να πάρει τη νίκη κόντρα στους παίκτες του Γιώργου Ντόσκα.

Σημειώνεται ότι ο Εθνικός είχε τη σημαντική απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Τοράκη. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κουρλιάφτης και Χονδροκούκης με 3 έκαστος.

Ο Εθνικός έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς, ενώ ο αξιόμαχος στην έδρα του ΝΟΧ παρέμεινε στους 3. Φυσικά, το αγωνιστικό ήταν δεδομένο ότι θα περνούσε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο χαμός του Αδαμάντιου Μαντή ήταν το σημείο αναφοράς για όλους στο «Ιωνικό» και το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στον αδικοχαμένο νέο.

Κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων αναγνώστηκε το όνομά του κανονικά, ενώ oι παίκτες άφησαν λουλούδια στο σημείο που είχε τοποθετηθεί ένα μεγάλο πανό από τους ανθρώπους του ΝΟ Χίου με τη φωτογραφία του αθλητή.

Υπήρξε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, ενώ κατά την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Από πλευράς ΚΟΕ τιμητικό λόγο ανέγνωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ενώ ανθοδέσμες κατέθεσαν ο Δήμαρχος, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου. Στο φύλλο αγώνα δεν υπήρξε Νο 1 για τον ΝΟ Χίου και τερματοφύλακας ήταν ο νεαρός Ιωάννης Καρακούρος με το Νο 13.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΕΘΝΙΚΟΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 1-2, 0-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Μιμίδης Στ. 1, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης, Παππάς 1, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Κουρλιάφτης 3, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. 1, Γκίλλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 1, Παπαδόγκωνας, Χονδροκούκης 3, Πρωτοψάλτης 1, Λιαπάκης, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος, Μπέλεσης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Δαμιανάκης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Facebook Comments