Μια αργυρή Ολυμπιονίκης αναλαμβάνει την ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Ταράζει τα νερά η ΑΕΚ και στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης καθώς οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονήτρια η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό πόλο, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια ως παίκτρια και μάλιστα έχει κατακτήσει το Αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, καθώς και τον Παγκόσμιο τίτλο στη Σαγκάη το 2011.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, αλλά πέρα από το όνομά της που είναι πολύ σημαντικό για τον χώρο, επίσης χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε ότι στην ΑΕΚ βάζουν πλάνο πενταετίας για να χτιστεί κάτι δυνατό και παράλληλα εργάζονται πυρετωδώς για να ενισχύσουν την ομάδα που για πρώτη φορά θα παίξει στην Α’ γυναικών. Δεν αποκλείεται, δύο παίκτριες από το εξωτερικό και από το… πάνω ράφι να φορέσουν το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, συν τις όποιες Ελληνίδες έρθουν και προστεθούν στο περυσινό ρόστερ.

Τέλος, όσον αφορά τον άνθρωπο που ανέβασε την ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία, τον Δημήτρη Κρητικό, θα παραμείνει στην ομάδα σε διαφορετικό πόστο για να προσφέρει με τις γνώσεις του.

Μείνετε συντονισμένοι στο Aquafeed24…

Ορέστης Κανελλόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA