Βροχή δέχεται τις προτάσεις ο Αλέξανδρος Γούνας από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση ότι δεν ανανεώνεται η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Το τηλέφωνο του 31χρονου διεθνούς άσου έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες και ο ίδιος απαντά και συνομιλεί ευγενικά με όλους, σταχυολογεί όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις, προσπαθώντας να τις αξιολογήσει και να πάρει την πιο σωστή απόφαση για τη συνέχιση της σπουδαίας καριέρας του.

Διότι, εκτός από τα υλικά κίνητρα και τον ανταγωνισμό σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων, ο διακεκριμένος Έλληνας περιφερειακός επιθυμεί ο σύλλογος που θα μεταγραφεί να έχει στόχους και στην Ευρώπη. Τον Γούνα, λοιπόν, έχουν προσεγγίσει πολλές ελληνικές ομάδεςα, όπως για παράδειγμα ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά και ο ΠΑΟΚ και η νεοφώτιστη ΑΕΚ, που φέτος έχουν φιλόδοξους στόχους.

Από το εξωτερικό οι προτάσεις έχουν έρθει, είναι κυρίως από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Ορτίτζια, τη Ρόμα Νουότο (που ενισχύεται διότι θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι) και από την αγαπημένη του Σαβόνα, της οποίας το σκουφάκι είχε φορέσει την περίοδο 2016-17, όταν αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες της Σαβόνα και ο προπονητής της, μάλιστα, είναι σε αναζήτηση χορηγού προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη, διότι τον επιθυμούν διακαώς στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όμως (που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται), ο Γούνας έχει δεχτεί πολύ δελεαστική προσφορά και από ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα άλλης ευρωπαϊκής χώρας και θα αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης τη νέα σεζόν. Και δεν αποκλείεται αυτή να κάνει την έκπληξη, ανεβάζοντας την προσφορά της.

Σύντομα, ο διεθνής περιφερειακός με την Εθνική ανδρών θα καταλήξει. Είναι μια σημαντική απόφαση, διότι φέτος είναι Ολυμπιακή χρονιά και ο Γούνας θέλει να είναι στην καλύτερη κατάσταση ενόψει προολυμπιακού.

Facebook Comments