Σε μια τεράστια μεταγραφή προχώρησαν οι Πέντε Κύκλοι καθώς απέκτησαν τον ταλαντούχο διεθνή καταδύτη Θάνο Τσιρίκο!

Σε ένα άθλημα που δεν βαδίζει στο καλύτερο μονοπάτι, ακόμη υπάρχουν αθλητές, τόσο με ταλέντο, όσο και με αυταπάρνηση, οι οποίοι διαρκώς παλεύουν για τις ελληνικές καταδύσεις και καθημερινά επιχειρούν να βελτιώνονται, παρότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για εκείνους. Μια χαρακτηριστική περίπτωση «πείσματος», αποτελεί ο Θάνος Τσιρίκος, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έβγαλε ποτέ το άθλημα στην Ελλάδα, με συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις και ακόμη υψηλότερα όνειρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που προετοιμάζεται για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ευχαρίστησε τον πρώην σύλλογο του, ΝΟΒΑ και δήλωσε έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, στους Πέντε Κύκλους, στο πλευρό των χρυσών Ολυμπιονικών της Αθήνας το 2004, Νίκου Συρανίδη και Θωμά Μπίμη!

Το καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του Θάνου Τσιρίκου, του προσφέρει απλόχερα εμπιστοσύνη και φρέσκο «αέρα», για να συνεχίσει την τιτάνια προσπάθειά του, ενόσω ο νεαρός καταδύτης είναι έτοιμος να μεταβεί για προετοιμασία στην Πολωνία, σε προπονητικό κέντρου υψηλού επιπέδου από τις 1/11 έως τις 11/11, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Πέτρο Φυρίγο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την μεταγραφή του στους Πέντε Κύκλους δήλωσε αποκλειστικά στο κορυφαίο Μέσο για τον Υγρό Στίβο, το #AQF24: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ένταξη μου στον σύλλογο των Πέντε Κύκλων. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και θέλω να ευχαριστήσω των κ. Συρανίδη καθώς και τον κ. Σιφναίο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου & Αργοναυτών (ΝΟΒΑ) για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας μας και ιδιαίτερα στον έφορο του τμήματος κ. Κώστα Κουτρουμάνο. Συνεχίζω με το βλέμμα μου στραμμένο στην προετοιμασία που ακολουθεί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού»!

Στη φωτογραφία της μεταγραφής εκτός από τον αθλητή είναι: Το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου των Πέντε Κύκλων και χρυσός ολυμπιονίκης Ν. Συρανίδης, ο έφορος του τμήματος Καταδύσεων Α. Σιφναίος, καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Θ. Μπίμης επίσης χρυσός ολυμπιονίκης.