Μεγάλος ανταγωνισμός στους Χειμερινούς!

by Aquafeed 24

Σημαντικές επιδόσεις σημειώθηκαν στην πρώτη ημέρα των Χειμερινών Αγώνων στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’, για τα σωματεία της Νότιας Ελλάδας, που πραγματοποίηθηκε την Παρασκευή (15/2) στο ΟΑΚΑ.

Συνολικά, το τριήμερο των αγώνων (15-17/2), θα λάβουν μέρος 559 κολυμβητές από 87 Σωματεία. Ορισμένοι αθλητές και αθλήτριες σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις και ξεχώρισαν. Η Αγγελική Σμυρνιού (Σ.Α. ΚΟΛΛΕΓΙΟ) ξεχώρισε στα 50μ ελεύθερο στην κατηγορία παγκορασίδων Β’, όπου τερμάτησε πρώτη με χρόνο 28.38, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, στους παμπαίδες Α’, πρώτος τερμάτησε ο Βασίλης Μιλιώνης (ΑΣΚ ΝΤΕΡΗ), με χρόνο 25.20. Στα 200μ ύπτιο των παγκορασίδων Β’, η Θεοφανία Ραγκούση (ΓΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ) κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο, με επίδοση 2:25.26, στα 100μ πρόσθιο παγκορασίδων Β’ η Κατερίνα Πρεβενιού (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) τερμάτησε στην πρώτη θέση, με 1:16.72, ενώ στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στο ίδιο αγώνισμα, βρέθηκε ο Πέτρος Πολάκης (ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) στους παμπαίδες Ά, με χρόνο 1:10.65.

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κραουνάκης, δήλωσε: «Η πρώτη μέρα των αγώνων κύλησε ομαλά, με ορισμένους αθλητές να πραγματοποιούν σημαντικές επιδόσεις, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που βελτίωσαν τους ατομικούς τους χρόνους. Σε όλες τις τελικές σειρές, παρακολουθήσαμε έντονο συναγωνισμό. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι, πολλά παιδιά που προέρχονται από την Περιφέρεια, σημείωσαν αρκετές επιτυχίες, το οποίο δείχνει πως οι περιφερειακοί σύλλογοι λειτουργούν σωστά και αναπτύσσουν καθημερινά το άθλημα της κολύμβησης».

Οι αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο (16/2) στις 09:00 και στις 17:00, ενώ την Κυριακή (17/2) στις 09:00.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των αγώνων ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA