Το 2/2 πέτυχε η ομάδα του Πάνου Βέργου κόντρα στον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, με την 17η Αγωνιστική της Α1 Γυναικών να βρίσκει τον ΠΑΟΚ νικητή στο ανοιχτό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας, με 6-2, ενώ οι τρεις αυτοί βαθμοί φτάνουν την συγκομιδή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη στους 22β.

Προηγούμενος με ένα συντηρητικό αλλά επαρκές σερί (4-0) στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τις λύσεις που ήθελε στην επίθεση, περιορίζοντας το παθητικό του μόλις στο ένα τέρμα για τρία οκτάλεπτα. Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Γραικού και Φραγκιά βρήκαν δίχτυα σε κατάλληλες στιγμές, ώστε οι «φιλοξενούμενες» να διατηρούν τον έλεγχο του ματς, παρά το «κλειστό σκορ» το οποίο είναι γνωστό ότι επιφέρει αρκετή κόπωση και απαιτεί συνεχείς ιπτάμενες αλλαγές.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΟΚ 2-6 

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 1-0, 1-2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Ντόνας): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη 1, Κολτσίδα, Σακελλαρίου, Ρότζερς, Γαλανοπούλου, Μάστορη,  Κλάπερτον, Μπούρα, Κρική, Ζμπήτα.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα, Παρασκευοπούλου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.

Διαιτητές: Κυράνης, Λοϊζίδης