Τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για τον ΓΣ Περιστερίου στη Νέα Πολιτεία επί του ΝΟ Λάρισας, καθώς το «διπλό» του συνόλου του Βαγγέλη Πάτρα με 13-11 ουσιαστικά ξεκαθαρίζει την υπόθεση της 10ης θέσης στην κατάταξη, φέρνοντας την νεοφώτιστη ομάδα σε πλεονεκτική θέση (9β) – πάνω από τη θεσσαλική (6β) μετά τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Γυναικών.

Το Περιστέρι κατάφερε από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο να δείξει τις προθέσεις και να φτάσει ουσιαστικά στο βραχύ προβάδισμα του 6-4 στο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα τόσο ο Γιώργος Ντόνας – επικεφαλής του ΝΟΛ, όσο και ο έφορος της ομάδας της Λάρισας. Παρά τα τέσσερα τέρματα της Κοκκίνου και την συνολική μαχητική εμφάνιση των γηπεδούχων, το Περιστέρι βρήκε περισσότερες λύσεις και ήλεγχε το ντέρμπι σε όλη σχεδόν την διάρκεια, με την αρχηγό του ΓΣΠ- Ξένια Πέττα να σκοράρει τρία γκολ.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 11-13

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 3-3, 4-4

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Ντόνας-Τσιάκας):Αρχοντάκη, Κοκκίνου 4, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη 1, Καλογιάννη, Σαφέτη, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Ρότζερς 2, Γαλανοπούλου, Μάστορη, Κλάπερτον 3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου 2, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα 3, Μπεκρή, Κάσσαρη 2, Γκοτζιά 2, Γκίκα, Παπασηφάκη, Κικίδου.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Σταυρίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κατσάμπας