Με ένα πολύ μεγάλο διπλό στη δυνατή έδρα της Χίου, ο ΑΝΟ Γλυφάδας δείχνει να… ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή για τα καλά, ενώ πια η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη θα επιδιώξει την είσοδό της στα Πλέι Οφ μέσω των Πλέι Ιν.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΝΟΓ 7-8

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση με τέσσερις παίκτες να αποχωρούν με αντικατάσταση,  (Καρακάσης, Κανδιόγλου, Αγκόρτσας, Παπαγεωργίου), με τον ΑΝΟΓ να έχει το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι, έχοντας σε καλή ημέρα τον Δημήτρη Κουρούβανη στα δοκάρια, φθάνοντας έτσι στους 29 βαθμούς ενώ η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 22.

‘Ενα λεπτό πριν το τέλος, ο ΝΟ Χίου μείωσε σε 7-8, όμως οι Χιώτες δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τον Χατζηστεφάνου να μην μπορεί να σκοράρει στην τελευταία φάση.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 1-3, 3-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης, Παππάς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Αμπαζής 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Αλ. 2, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ. 1, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 2, Αγκόρτσας, Τσαταλιός, Ηλιόπουλος Νεκ.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος