Ο Ναυτικός Όμιλος Χανιών νίκησε τον Άρη και στην Θεσσαλονίκη με 14-7 κάνοντας το 2-0 και υπογράφοντας την παραμονή του στην κατηγορία από νωρίς!

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι κάνοντας εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο με 5-1 επιμέρους και πήρε ισχυρό προβάδισμα. Στη συνέχεια προστάτεψε το προβάδισμα που πήρε έως και το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες ανέβασαν εκ νέου στροφές και με ένα συνολικό επιμέρους 6-3 του δευτέρου μέρους ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά και έφτασαν σε μία νίκη, «υπογραφή» παραμονής στην Α1 Ανδρών. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Μανώλη Γούναρη θα συνεχίσει τον αγώνα της για τη σωτηρία στα Πλέι Άουτ.

Χαριτάκης, Μπέτο και Μαζοκοπάκης σημείωσαν από τρία γκολ και συνολικά εννέα για τον Ναυτικό Όμιλο, οπότε ήταν οι πρώτοι σκόρερ. Για τον Άρη, 3 τέρματα πέτυχε ο Αλιαπούλιος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Χατζηγούλας

Οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 1-2, 2-4

Αρης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 3, Νάνος 1, Ζίτνικ 1, Παυλίδης 1, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Βλασακίδης, Ζιούγας

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Τοθ 2, Σπάχιτς 1, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης 3, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς

Facebook Comments