Μεγάλη νίκη ο Υδραϊκός με καθοριστικό τον «αγέραστο» Στελλάτο!

by Aquafeed 24

Γεμάτο ανατροπές ήταν το παιχνίδι του Υδραϊκού με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη εν τέλει να χαμογελά και να επιστρέφει στις νίκες!

Ο Υδραϊκός βρέθηκε να χάνει στο 3ο οκτάλεπτο, ενώ κέρδιζε στο ξεκίνημα, ωστόσο όχι μόνο ισοφάρισε αλλά κατάφερε στην 4η περίοδο να πάρει τη νίκη χάρη στο καθοριστικό γκολ του Νίκου Στελλάτου, το οποίο έκανε το 8-7 ενώ στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Φλέγκας για να κρατήσει το παθητικό των γηπεδούχων στα ίδια επίπεδα.

Μάλιστα, ο «αγέραστος» Στελλάτος λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε σκόραρε ξανά για το 9-7!

Έτσι, ο Υδραϊκός έφτασε τους 14 βαθμούς σε έξι παιχνίδια (Έχει παιχνίδι περισσότερο αυτό με τον Ολυμπιακό), ενώ ο ΠΑΟΚ αν και εμφανίστηκε βελτιωμένος ηττήθηκε και παρέμεινε στους έξι βαθμούς, σταματώντας το σερί δυο νικών που είχε.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 9-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-3, 4-0.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 2, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 2, Μαντής, Ρουμάνης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος):Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 2, Κουλούρης, Σγουρίδης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 1, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA