Μεγάλη ένταση στο Απόλλωνας – Γλυφάδα – Τι έγραψαν στο φύλλο αγώνος!

by Aquafeed 24

Ένα παιχνίδι που άξιζε να παρακολουθήσει κάποιος ήταν αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΑΝΟΓ, με την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη (Δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) να επικρατεί στις λεπτομέρειες με 11-10 στο φινάλε, ενώ εντυπωσιακή ήταν η προσπάθεια των δύο ομάδων για τη νίκη.

Έτσι ο Απόλλων παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον ΝΟΒ, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας παραμένει 7ος.

Η ομάδα του Κατρουτζανάκη ξεκίνησε ενυπωσιακά και κατάφερε να προηγηθεί με 8-4 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως, ο ΑΝΟΓ με ένα σερί 4-0 ισοφάρισε σε 8-8 και στη συνέχεια από 10-8, που προηγήθηκε ο Απόλλων, σε 10-10 (2.51 πριν από το φινάλε ο Αλβέρτης).

Ο Σαρτζετάκης, στον παίκτη παραπάνω, πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Απόλλωνα στο 1.33 πριν από τη λήξη. Κορυφαίος σκόρερ και αυτή την φορά για τον Απόλλωνα ο Μοσκόφ με 6 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 6.39 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε ο προπονητής της Γλυφάδας Μάζης Δ. με κόκκινη κάρτα για συνεχόμενες διαμαρτυρίες και ενώ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα. Στο 1.34 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου, ο παράγοντας της Γλυφάδας Παπαναστασίου Τάσος φώναζε από την κερκίδα προς τους διαιτητές: “Γ… την Πάτρα σου μ…σκυλο”. Μετά το τέλος του αγώνα ο αποβληθείς προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Μάζης Δ. ήρθε στη γραμματεία για να παραλάβει τα δελτία και ρώτησε τον αλυτάρχη και παρατηρητή του αγώνα τι ιδιότητα έχει και αφού ενημερώθηκε είπε: “Τα αρχ… μου στη γλάστρα””.

Σύμφωνα με το waterpolonews.gr ο παράγοντας του ΑΝΟΓ, Παπαναστασίου Τάσος, θα καταθέσει μήνυση προς τον παρατηρητή διαιτησίας, Νίκο Βασιλείου και τον διαιτητή, Ανδρέα Μοίραλη για χειρονομίες των δύο ανδρών προς τον ίδιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 0-4, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 3, Μοσκόφ 6, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περρόπουλος 1, Κουτσιαλής 2, Μπραϊμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 3, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης, Παρατηρητής: Νίκος Βασιλείου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA