Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς μετά την οριακή ήττα από την Οριζόντε Κατάνια για τα προημιτελικά του LEN Champions League, η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου πέρασε από την έδρα του ΓΣ Περιστερίου με σκορ 13-6 και έφθασε τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Με την Τίνα Κοντογιάννη και την Ίλσε  Κούλχαας να μένουν εκτός, λόγω τραυματισμών που πρέπει να καταπολεμήσουν, η Γλυφάδα με αρκετά νεαρές αθλήτριες στη σύνθεση της κέρδισε το Περιστέρι του Βαγγέλη Πάτρα, το οποίο παρέμεινε στους έξι βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στη σύνθεση του ΑΝΟΓ βρέθηκαν αθλήτριες γεννημένες το 2007 όπως η Κωνσταντίνα Ηλιακοπούλου, η αναπληρωματική πορτιέρε, καθώς και οι Ραφαέλα Σαλταμανίκα και Ειρήνη Σταυρίδου, γεννημένες το 2009!

Πρώτες σκόρερ του αγώνα ήταν οι Μουστακαρία και Αντωνιάδη με τρία τέρματα έκαστη για τον ΑΝΟΓ, ενώ για το Περιστέρι από δύο τέρματα σημείωσαν οι Κολιτσοπούλου και Μπερίκου.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 6-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-4, 3-1, 0-4

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 2, Πέττα, Μπεκρή, Μπέτση, Γκοτζιά, Φραγκούλη, Παπασηφάκη, Κικίδου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου 1, Μουστακαρία 3, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη 3, Κανελλοπούλου, Σταυρίδου, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Σαλταμανίκα, Ηλιακοπούλου, Κακαϊδη, Μαδένογλου.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Χρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας