Με το κεφάλι ψηλά

by Aquafeed 24

Μόλις την περασμένη Κυριακή η ανδρική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου πανηγύρισε με προπονητή τον Παναγιώτη Ζυμβραγάκη την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Αναμφίβολα μια πολύ σημαντική επιτυχία που θα συνοδεύει τον 31χρονο τεχνικό και στο επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο σχετίζεται με τον Νηρέα Γέρακα.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Ζυμβραγάκης αναλαμβάνει – όπως ανακοινώθηκε – την ομάδα Παίδων του Συλλόγου. Παράλληλα ο ίδιος ευχαρίστησε με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα όλους εκείνους με τους οποίους  συνεργάστηκε στο Νηρέα Χαλανδρίου (θα πορευτεί εφεξής με προπονητή τον Νίκο Καραμάνη), τονίζοντας ότι αποχωρεί ως φίλος.

Η ανακοίνωση του Νηρέα Γέρακα έχει ως εξής:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της νέας συνεργασίας με τον Κύριο Ζυμβραγάκη Παναγιώτη προπονητή υδατοσφαίρισης στην ομάδα παίδων.

Η οικογένεια του Νηρέα Γέρακα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Η προσωπική δήλωση του Πάνου Ζυμβραγάκη είναι η ακόλουθη:
«
Ένας μεγάλος κύκλος τεσσάρων ετών έκλεισε την Κυριακή 02/08 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άνοδος για το αντρικό στην Α2 κατηγορία.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Νηρέα Χαλανδρίου, κ. Γιακουμάτο Δημήτρη και το σύνολο του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ν’ αναλάβω την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς και για τη στήριξή τους αυτά τα χρόνια. Εν συνεχεία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές, τους γονείς των νεότερων αθλητών μου για την εμπιστοσύνη τους και τους εφόρους για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Την άνοδο αυτή την αφιερώνω στον κ. Κώστα Τσιάμη, με ένα βαθύ ευχαριστώ για την προσφορά του!

Τέλος, θα ήθελα να κάνω ξεχωριστή αναφορά στους αθλητές μου μικρούς και μεγάλους. Στα τέσσερα χρόνια που συνεργαστήκαμε είχαμε επιτυχίες και αποτυχίες. Παλεύαμε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος δικαιώθηκαμε (σ.σ. άνοδος στην Α2 κατηγορία των ανδρών). Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας είναι πολύ μικρό για το σπουδαίο σας επίτευγμα, το οποίο το αξίζετε όλοι ανεξαιρέτως!

Κλείνοντας, θα ήθελα επισήμως να ανακοινώσω πως αποχωρώ ως φίλος από το σύλλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια πορείας, γεμάτος θετικά συναισθήματα, κρατώντας μόνο τις πιο θετικές και τις πιο δυνατές αναμνήσεις. Είναι αρκετές οι στιγμές που όλοι μαζί πετύχαμε τους στόχους μας.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον σας.

Παναγιώτης Ζυμβραγάκης».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA